ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! Digla se velika DRAMA, OVE reči odjekuju u PORODIČNOM DOMU!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car izazvao ponovo lavinu komentara na društvenim mrežama zbog snimka koji je podelio.

ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! Digla se velika DRAMA, OVE reči odjekuju u PORODIČNOM DOMU!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Bivši takmičar rijalitija ,,Zadruga" Filip Car izaziva svakodnevno lavinu komentara na društvenim mrežama, a ovog puta mnogi su se iznenadili njegovim statusom. 

Naime, na društvenoj mreži Instagram FIlip Car je podelio snimak citata iz jednog filma, u kom se on pronašao. 

- Obećao sam nekome koga jako  volim da više nikada neću biti ta osoba. Ali zbog tebe ću napraviti izuzetak - glasi citat iz filma, u kom se Filip Car pronašao, te je podelio sa svojim pratiocima na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

Mnogima je bilo sumnjivo što je novopečeni otac obajvio ovaj snimak, ali nakon toga se on nije oglašavao da li je nekome uputio ili mu se svideo samo stori. 

Aleks neretko na društvenoj mreži niže objave sa svojom naslednicom, a snimak koji je podelila u Instagram priči raznežio je mnoge, dok se devojčicinom tati ovo verovatno neće svideti. Naime, kao i svaka majka, Aleksandra je svoju ćerkicu učila da kaže "mama", pa iako je još rano da Leona progovori, vrlo je verovatno da će, kad za to dođe vreme, njena prva reč i biti mama, pošto sa njom provodi najviše vremena. 

Foto: instagram.com/pink printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Međutim, pošto su sada u nikad boljim odnosima, kako tvrdi Nikolićeva, u nizu objava sa bebom, malo čudno deluje što je šerovala klip u kome Dragan Marinković Maca govori sledeće: 

- Život je divan, jednostavan, samo ga kreteni komplikuju, bolest dolazi od stresa, a stres od GADOVA!

Podsećamo, Aleks se nedavno pojavila u javnosti, te priznala da izbegava medije, ali je ovom prilikom progovorila o planovima za blisku budućnost. 

Ne volim da pričam o planovima, jer onda to ništa ne ispadne tako. Ali, planirala sam da sa bebom idem kod Filipa čim završimo sve oko papira. Da malo uživamo - rekla je Nikolićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading