ŠOK! Aneli Ahmić NAPALA voditelja, nakon što je spomenu njeno PRAVO IME? Dramatična SCENA prekinula program!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napravila dramatičnu scenu!

ŠOK! Aneli Ahmić NAPALA voditelja, nakon što je spomenu njeno PRAVO IME? Dramatična SCENA prekinula program!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pokušao je da raspravi situaciju između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a u jednom trenutku se situacija totalno zakomplikovala, što starleti nije odgovaralo. 

Naime, dosta se spekulisalo po društvenim mrežama da je pravo ime Aneli Ahmić zapravo navodno - Anela, a voditelj Milan joj se baš tim imenom obratio. I to ništa ne bi bilo čudno, budući da je verovatno u pitanju bio lapsus, ali starletina reakcija je bilo vrlo iznenađujuća. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 uživo

 

- Aneli, Milane! - povikala je Ahmićeva, stavljajući voditelju do znanja da ne spominje to ime. 

Da li se zaista nešto krije iza imela Anela ili je samo puka slučajnost, ostaje nam da saznamo, ali mnogi su prokomentarisali da njena reakcija je bila iznenađujuća. 

- On ima promene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalano. Ja sam pukla. Ja bih volela da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedelje. Ja sam jedno dobro kad je on raspoložen, on lim promeni raspoloženje to na mene utiče. Ja hoću nekog da je proed mene pozitivan i da zaboravim na probleme moje - pričala je Aneli kroz suze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Podsetimo, tokom ankete, Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je Aneli Ahmić izabrala za kumu Slađu Lazić Poršelinu, o čemu je on rekao sledeće:

- Slađo, meni je drago da te je moja partnerka izabrala za kumu, bićeš u prvom redu i drago mi je. Druga osoba je Darjan, on je trezven i nastavki tako. Treća osoba je naravno Majčica, bio je malo pogubljen, ali je trezven. Snežo, mi nismo dobri u poslednje vreme, ali moram da te navedem - pričao je  Janjušević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melbourne

10.06.2024 11:59

Anali prima infuziju ko Marinika.