MARIJI KULIĆ ĆE POZLITI KADA BUDE SAZNALA: Miljana uhvaćena na DELU, evo šta je radila ispod JORGANA!

Autor:

Zadruga

05.06.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uhvaćena u akciji sa bivšim dečkom!

MARIJI KULIĆ ĆE POZLITI KADA BUDE SAZNALA: Miljana uhvaćena na DELU, evo šta je radila ispod JORGANA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, poznata učesnica rijaliti programa, nedavno je iznenadila javnost kada je uhvaćena kako uživa u sećanjima gledajući album sa fotografijama Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice. Ova neobična situacija definitivno je privukla pažnju mnogih, a fanovi su željno iščekivali da vide šta će se dalje dogoditi u njenom životu.

Nakon što je završila sa gledanjem fotografija, Miljana je legla u krevet sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim je potom započela razgovor. Njih dvoje su se upustili u intimne trenutke šaputanja, koji su ubrzo prerasli u nešto mnogo vrelije. Njihova strastvena interakcija zatresla je zidove spavaće sobe, ostavljajući mnoge znatiželjne oči uperene ka njihovom daljem odnosu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana KUlić gleda fotografije

 


Ova neobična ljubavna priča definitivno je iznenadila mnoge, ali isto tako i pokrenula brojna pitanja o budućnosti ove veze. Miljana Kulić i Darijan Radomirović nikada ne prestaju da iznenađuju svojim postupcima, a njihova ljubavna priča izgleda kao da će biti sve samo ne dosadna.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati ova neobična ljubavna priča i šta nas još sve čeka. Pratite nas kako biste bili u toku sa najnovijim dešavanjima!

 

Podsećamo, u isto vreme, učesnici rijalitija "Elita" Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će postati roditelji, a sada je ona počela da grca u suzama jer još ne može da veruje da će sa Markom da osnuje porodicu. Aneli je plakala na sav glas dok je bila sama, pa je odmah pohitala kod Marka da bi mu kasnije sve ispričala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading