O DOPING SKANDALU NI REČI!? Siner u punoj formi nakon rutinke pobede - POKOSIO je Australijanca!

Autor:

Sport

31.08.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodila su se razna iznenađenja.

O DOPING SKANDALU NI REČI!? Siner u punoj formi nakon rutinke pobede - POKOSIO je Australijanca!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski teniser Janik Siner nije imao problema da se plasira u četvrto kolo US opena pobedivši Kristofera O'Konela iz Australije rezultatom 6:1, 6:4, 6:2. Meč je trajao sat vremena i 56 minuta, a Siner je pokazao svoju dominaciju na terenu.

Siner je demonstrirao svoju uverljivu igru protiv O'Konela, osiguravši svoje mesto u narednom kolu gde ga očekuje duel sa pobednikom okršaja Tomija Pola i Gabrijela Dijala. Nakon izvanredne pobede, Siner je izjavio da je zadovoljan svojom igrom i zahvalio se publici na fantastičnoj podršci, a najednom se čini kao da su svi zaboravili skandal o dopingu koji je brujao do juče.

- Danas je bio dobar meč, znao da moram da igram od početka. Igrali smo jedan protiv drugog  nekoliko puta, dobro se snalazi na ovoj podlozi. Zadovoljan sam svojim izdanjem. Hvala svima na podršci, bili ste fantastični - zaključio je Siner.

Foto: Instagram.com/janniksin

Sineru se vratilo samopozdanje

Posle meča, Siner je komentarisao iznenađenja koja su se dogodila u ranim fazama turnira, ističući da je sve moguće u tenisu i da se trudi da uživa u svakom trenutku na terenu. 

- Sve je moguće u tenisu, sve može da se dogodi. Pokušao sam da ostanem na svojoj strani, da idem polako korak po korak, meč po meč. Mnogo je izazova, trudim se da uživam svakog trenutka na terenu. Nekoliko neverovatnih iznenađenja je bilo, ali sam srećan što sam ja još uvek tu. Potrudiću se da što duže ostanem i odigram još više mečeva, pa ćemo videti kako će biti na kraju - poručio je Siner.

Siner je istakao da je bio dobar meč i da je zadovoljan svojim izdanjem, te je još jednom zahvalio publici na podršci. Njegov optimizam i fokus na uživanje u igri očigledno su ključni faktori njegovog uspeha na ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading