PAVLOVIĆ GOLOM ZAPOČEO SPEKTAKL U RIMU: Milan i Lacio podelili bodove

Autor:

Sport

31.08.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleada na Olimpiku

PAVLOVIĆ GOLOM ZAPOČEO SPEKTAKL U RIMU: Milan i Lacio podelili bodove

Foto: Profimedia

Fudbaleri Lacija i Milana remizirali su 2:2 (0:1) u trećoj rundi Serije A na stadionu u Rimu.

Ovaj meč će posebno po lepom sećanju pamtiti Strahinja Pavlović koji je na svom drugom zvaničnom meču za "roso-nere" postigao debitantski pogodak. I to posle samo osam minuta nakon prvog sudijskog zvižduka, pošto je iskoristio dobro izveden udarac iz ugla Kristijana Pulišića da glavom sprovede loptu u mrežu Provedela. 

Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme, ali je onda u drugom delu ubrzo usledio blic-krig "nebesko plavih". Naime, prvo je u 62. minutu Kasteljanos poravnao rezultat, da bi Dia četiri minuta kasnije posle prelepog solo prodora pogodio za potpuni preokret. Kada se činilo da je Milan u totalnom daunu i da Lacio samo treba da privede ovu utakmicu kraju, ekipa iz grada mode pokazala je sjajan karakter.

Igrao se 72. minut kada je Rafael Leao zalomio jednom, pa drugi put, a onda i konačno poslao loptu u mrežu Manjana nagovestivši uzbuvljivu završnicu. Međutim, istu nismo videli, jer su se dva tima izgleda zadovoljili podelom plena, pošto ozbiljnijih prilika u poslednjih 15 minuta duela nije bilo. Ovim bodom Lacio se popeo na šestu poziciju, dok će Milanezi morati da se zadovolje 14. mestom za sada.

U sledećoj rundi ekipa iz prestonice Italije će na istom mestu dočekati Veronu, dok će "roso-nerima" na megdan izaći novajlija Venecija na San Siru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading