STANISLAV ISKORISTIO MAJU, HOĆE DA SE POMIRI SA MIONOM: Marinkovićeva se hitno obratila u kameru Takiju!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovorila na goruća pitanja Miljane Kulić!

STANISLAV ISKORISTIO MAJU, HOĆE DA SE POMIRI SA MIONOM: Marinkovićeva se hitno obratila u kameru Takiju!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković bila je gost u radio-emisiji Miljane Kulić, gde je govorila o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom

- Je l' to to sa Stanislavom? - pitala je Miljana.

- Da, sve je super, sve je u dobrom stanju...Dosta ljudi je shvatilo i komentarisalo, ja sam rekla da je u našem odnosu sve normalno, ali da je bila tenzija sedam dana. Sada je sve okej, ja sam po prirodi takva kakva sam, nisam neko ko ćuti. Niko ne uskraćuje nikoga za neke određene stvari, ali je normalno da se napravi kompromis - rekla je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

- Da li dolazi do tog kompromisa ili on i dalje tera svoje?! Zgrozilo me je pitanje Darka na intervjuu: "Kako komentarišeš to što je Stanislav pitao Maju da ga oralno zadovolji?" - pitala je Miljana.

- Moja greška je što sam to pomenula u svađu u pabu, javno. Ja tu imam svoje viđenje na to, on svoje. Moje viđenje je da je to poniženje za ženu, jer ako nemamo odnose, ne treba ni te neke stvari. Ja sam pogrešila što sam uopšte to spomenula - rekla je Maja.

- Evidentno je da je čovek sebe precenio, tebe potcenio. Kako on svira, ti tako igraš - dodala je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanislav Krofak sluša Majino gostovanje u radio-emisiji

- On je prema meni dobar, ne mogu da kažem, kakve sam odnose imala, realno. Kulturan je, pažljiv je, nije tip mojih momaka u rijalitiju. Ovde smo osuđeni jedni na druge, živiš život i onda ti se dese neke stvari, a kad razmisliš, neki ne bi imali priliku da te sretnu - rekla je Maja, pa otkrila kako gleda što je on lajkovao sliek bivšim zadrugarkama:

- Jasno mi je, ja to negde i kapiram...On je meni objasnio kako je to funkcionisalo sa lajkovima. Meni je to smešno, pogotovo što znam te devojke, jer ne mogu ni za tri života da budem ljubomorna na te devojke (Milica) - rekla je Maja.

- Da li smatraš da te je tipovao i da tera inat, jer je povređen sa Mionine strane? - pitala je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković u Miljaninoj radio-emisiji

- Ja sam sigurna da on nikada ne bi bio više sa Mionom, verujem da ne bi bio ni sa jednom devojkom, ali šta znači tipovao?! Ne mislim da je planski zbog rijalitija, ali je on meni rekao da sam mu se dopala i pre njegovog ulaska...Ja znam da kada meni stigne pismo: "Marija...", da to nije dobro. Ne bih volela da to stigne, ali mi znači njegovo mišljenje - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading