FK CRVENA ZVEZDA DONIRAO DEČJOJ KLINICI TIRŠOVA 100.000 EVRA: Zvezdan Terzić uručio humanitarni ček (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikodušan gest crveno-belih.

FK CRVENA ZVEZDA DONIRAO DEČJOJ KLINICI TIRŠOVA 100.000 EVRA: Zvezdan Terzić uručio humanitarni ček (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja sa humanitarnim akcijama na području Srbije, a ovog puta iz Ljutice Bogdana stigao je ček od 100 hiljada evra na adresu Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Crveno-beli su tokom prethodnih godina imali više velikodušnih donacija i pomaganja u vidu novčane pomoći, ali i mnogih drugih akcija poput "Crveno-bele krvi". Svečanom uručenju prisustvovali su funkcioneri tima sa Marakane Zvezdan Terzić i Marko Marin, direktor klinike Tiršova Siniša Dučić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.


Siniša Dučić se zahvalio FK Crvena zvezda na velikodušnoj donaciji.
Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marko Marin, Zvezdan Terzić, Siniša Dučić i Marko Petrović

- Prvo, mnogo sam srećan što sam danas ovde. Hteo bih da se zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda i naravno gospodinu Zvezdanu Terziću na ovom, zaista značajnom, poklonu koji će nam predati. Ovo nije prvi put da Crvena zvezda pomaže dečjoj klinici. Mi smo pre šest godina imali takođe jednu vrlo značajnu donaciju od koje smo nabavili endoskopsku opremu i započeli značajno bolji rad sa istom. Posle toga, u nekoliko navrata smo imali donacije FK Crvena zvezda i koristim ovu priliku da im se još jednom zahvalim i nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati - rekao je Dučić, a potom obrazložio i u šta će novac biti uložen:

- Novac koji ćemo dobiti od FK Crvena zvezda planiramo da iskoristimo za obnavljanje naše endoskopske opreme, vezano za bronhoskopiju i endoskopske procedure na crevima, a deo novca ćemo uložiti u jedan savremeni novi ultrazvučni aparat.

Potom je reč dobio Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Uručivanje čeka

- Velika mi je čast što imam priliku da u ime Fudbalskog kluba Crvena zvezda uručim ček u iznosu od 100 hiljada evra dečjoj klinici u Tiršovoj. Ponosan sam što smo danas ovde, ovim humanim povodom. Tokom prethodne decenije smo se trudili da svake godine, finansijski ali i na drugi način pokažemo da smo uz našu decu koja se suočavaju sa različitim životnim bitkama. Lepo je videti nasmejana lica dece, naravno da među njima ima i mnogo zvezdaša, a naša misija će uvek biti da ih usrećimo i pomognemo da njihova medicinska nega bude jos bolja. Hvala vam što ste nam omogućili da ovom donacijom pomognemo deci Srbije i možemo da obećamo da će Crvena zvezda svojim humanitarnim akcijama nastaviti da pomaže na različite načine gde god to bude bilo potrebno - rekao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading