SVAĐE BRUTALNIJE NEGO U ZADRUZI! Horor u domu bivših rijaliti učesnika, niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti!

Autor:

Zabava

01.06.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili skandalozni detalji.

SVAĐE BRUTALNIJE NEGO U ZADRUZI! Horor u domu bivših rijaliti učesnika, niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti!

Foto: Prntscrin

Nadežda Biljić, pevačica čiji vokal važi za jedan od najboljih na domaćoj sceni nedavno je privukla pažnju javnosti snimanjem novog spota za pesmu "Minut do ponoći".

Iako je poznata po emotivnom pristupu pesmama, Nadežda je otkrila da "Minut do ponoći" nije direktno posvećena njenom suprugu Tomi Paniću. Međutim, nije krila da je prethodnu pesmu "Živi svoj život sine" posvetila svom sinu Longu.

Tokom razgovora za domaće medije, Nadežda je otvoreno progovorila o teškim periodima kroz koje je prolazila, posebno naglašavajući zdravstvene probleme svog sina Longa. Osim toga, pevačica je otkrila da je doživela sabotažu od strane kolega tokom svoje karijere, iznoseći tvrdnju da zna ko stoji iza toga, ali odlučno odbijajući da otkrije identitet te osobe.

Republika

Foto: instagram.com/iamtomapanic

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

Nakon razgovora sa Nadeždom, intervju je obogaćen prisustvom njenog supruga Tome, sa kojim je učestvovala u Zadruzi, gde ju je prevario. Oboje su se našalili o svojim svađama, ističući da se to dešava čak dvadeset puta dnevno. Toma je otkrio kako je njihov odnos evoluirao od kada je preuzeo ulogu njenog menadžera, te je istakao želju da Nadežda postane koncertna zvezda, ne samo klupska pevačica.

Uz osvrt na privatni život i karijeru, Nadežda i Toma su podelili svoje planove za budućnost, ističući želju za napretkom u muzičkoj karijeri i daljim ostvarenjem uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading