PRESEKLI JELISAVETA I TEODOSIĆ! Par doneo hitnu ODLUKU, ovo su najnovije INFORMACIJE o njihovom BRAKU!

Autor:

Zabava

31.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i košarkaš sve isplanirali!

PRESEKLI JELISAVETA I TEODOSIĆ! Par doneo hitnu ODLUKU, ovo su najnovije INFORMACIJE o njihovom BRAKU!

Foto: ATA Images, Starsport

Nakon navodnog turbulentnih perioda koji su prenosili domaći mediji, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić su rešili da se ovog leta potpuno posvete sebi i porodici, te ih u narednom periodu čeka, kako se saznaje, zajedničko letovanje, i to na čak dve različite destinacije.

Naime, iako su pojedini mediji preneli informaciju da se bračni par razvodi, o tome nema ni govora, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima, lepa Jelisaveta i Teo su presekli, te doneli odluku da će nakon poslovnih obaveza uživati na Crnogorskom primorju, ali i na obali Italije.

Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali o sitnim nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor - navodi izvor blizak poznatom paru, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin isplanirali letovanje sa decom

Podsećanja radi, nedavno se pojavila vest da Jelisaveta i Teodosić žele da se presele i traže idalnu lokaciju van Beograda.

Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele - otkrio je sagovornik za pomenute medije.

Republika

Foto: Instagram/jagodenamagli

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin se sele iz Beograda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Biljana

31.05.2024 21:43

Ako je ona lepa, ko je ruzan?

Odgovori 16 2
Milance1

01.06.2024 12:54

Dal ima zlatnu p... Kad moze da te vara na svakom cosku?

Rog za sveću

01.06.2024 18:39

Šta će jadan čovek. Razumem ga