KABOKLO GRUBO PREKRŠIO KLUPSKU DISCIPLINU I SAM NAPUSTIO PARTIZAN! Neće igrati protiv Zvezde!

Autor:

Sport

01.06.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac otišao za Ameriku bez ičijeg znanja!

KABOKLO GRUBO PREKRŠIO KLUPSKU DISCIPLINU I SAM NAPUSTIO PARTIZAN! Neće igrati protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Brazilac Bruno Kaboklo grubo je prekršio klupsku disciplinu zbog čega je sam napustio klub, obavestio je navijače KK Partizan!

Saopštenje sa sajta crno-belih prenosimo u celosti.

- Centar Partizana Mozzart Bet Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. 

Republika

Foto: ABA liga

Bruno Kaboklo i Jago dos Santos

KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv Igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. 

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. 

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama - piše na klupskom sajtu.

Podsetimo, prva utakmica finala popularnog KLS između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za ponedeljak u 20 časova, a na njoj očigledno neće biti Bruna Kabokla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading