RIVALSTVO PARTIZANA I ZVEZDE RASTAVLJA I NAJJAČA DRUGARSTVA! KABOKLO: Jago i ja NE RAZGOVARAMO! A OVAKO su nekada pričali

Autor:

Sport

01.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto ne bi mogli da se družimo i u vreme "ratovanja"?

RIVALSTVO PARTIZANA I ZVEZDE RASTAVLJA I NAJJAČA DRUGARSTVA! KABOKLO: Jago i ja NE RAZGOVARAMO! A OVAKO su nekada pričali

Foto: Starsport

Košarkaška sezona ulazi u svoju završnicu, a poslednji vrhunac će biti finalna serija Superlige Srbije između velikih rivala - Crvene zvezde i Partizana. Crveno-beli su uspešno prošli kroz polufinale eliminisavši FMP posle dva meča, dok je "valjak" morao da odigra puna tri kako bi izbacio ekipu Mege.

Prva utakmica finala popularnog KLS zakazana je za ponedeljak u 20 časova, a sve je i dalje u znaku finala AdmiralBet ABA lige i bledog Partizana. Jedna od retkih svetlih tačaka protiv crveno-belih bio je Bruno Kaboklo. Brazilac je na momente sam održavao u životu svoj tim, a da li je to bio slučaj jer je imao poseban motiv u vidu igranja protiv Jaga dos Santosa?

Republika

Foto: Starsport

Jago dos Santos i Bruno Kaboklo gledaju Makabi - Baskonija

Naime, pre početka finalne serije regionalne lige, Kaboklo je izjavio sledeće:

Sada i nismo baš toliko bliski. Nismo se dugo ni videli, ni razgovarali previše. Usredsređeni smo na ove plej-of serije. Tako je bolje. Razgovaraćemo kasnije, kada se sve završi. Sada smo fokusirani na ono što dolazi. Takmičićemo se jedan protiv drugog.

I to na vrlo ozbiljan način, prilično hladnije u odnosu na to kako je ranije govorio o svom sunarodniku iz reprezentacije. Nakon toga je Jago odigrao fenomenalnu plej of seriju u kojoj su crveno-beli slavili bez poraza i zasluženo poneo epitet najboljeg igrača iste, da bi Brunov komentar na to bio:

- Imao je jednu dobru utakmicu. Prvu u seriji pre svega. Ima tendencije u igri na koje moramo da obratimo pažnju, da ga nateramo da zaršava napade iz što težih pozicija.

Nikakva pohvala, lepa reč... dok je, kada je došao u Partizan, javno na društvenim mrežama ostavljao komplimente na račun igre Dos Santosa.

Republika

Foto: printscreen instagram

Komentar Kabokla na Jagovu igru sa početka godine

Čudovište izlazi iz kaveza - prokomentarisao je tada sve boljeg Jaga centar Partizana, na šta je dobio salvu uvreda u komentarima.

Takođe, poznato je da je postojala opklada između njih dvojice - ko izgubi meč u finalu plaća večeru. Kaboklo ju je sva tri puta izgubio, ali je u najavi sutrašnjeg večitog derbija u KLS na pitanje da li ju je platio odgovorio:

- Nema još večere, trenutno ne razgovaramo previše jer se borimo jedan protiv drugog. Možda ta večera bude kada se budemo sastali u reprezentaciji.

Podsećanja radi, na početku ove godine komentar Bruna o Jagu pre večitog derbija izgledao je ovako:

Republika

Foto: Starsport

Bruno i Jago u evroligaškom derbiju

Jago je moj veliki prijatelj. On mi je kao sin. Sada igramo u različitim timovima. Ali, van toga, mi smo veliki prijatelji. Ipak, kada je reč o košarci, rekao sam mu da ću igrati najjače moguće protiv njega. I u nacionalnom timu je tako. On je jako dobar igrač. Volimo da se takmičimo i jedva čekam meč .

Dok se Jago i dalje drži priče koju je tada pričao.

- Čestitaću mu, ne radi se ovde o meni i njemu, nego u Brazilu. Srećan sam zbog njega, odigrao je dobro, on igra dobro, Partizan igra dobro, često pričamo i kažem da ću da mu čestitam, zato što je ovde, igra u dobrom timu i atmosferi. Trebalo bi da se slikam sa Brunom, da stavim sliku na zid u stanu. Srećan sam zbog ovog momenta koji smo podelili zajedno, rekao je tada Dos Santos, a posle prvog meča finalne serije ABA i dalje je imao samo lepe reči o Kaboklu:

- Bruno je moj najbolji prijatelj, srećan sam što je imao dobre minute. Borimo se na terenu, a kod kuće igramo video igre zajedno.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja i Bruno Kaboklo

Njih dvojica su često bili viđani zajedno ranije, gotovo na svim događajima. I sam Jago je rekao da igraju video igrice, dok su vreme van kuće provodili gledajući utakmice, kao na slici sa početka teksta, ali i sa Brazilcem iz FK Partizan Mateusom Saldanjom sa kojim su često jeli u južnoameričkom restoranu na Novom Beogradu.

Da li je Kaboklo stvarno ljut na Jaga i da li mora da bude ovakvih izjava i naglašavanja da nema bliske komunikacije? Pa, ljudi, ne ratujemo... ovde se radi samo o košarci. Možemo valjda da se družimo i dok traje finale...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading