STANISLAV "IZUDARAO" MAJU NAKON EMISIJE: Skandalozan snimak kruži internetom, kako će Taki reagovati na ovo?!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pisma Stanislavove ćerke, Krofak okrenuo drugi list.

STANISLAV "IZUDARAO" MAJU NAKON EMISIJE: Skandalozan snimak kruži internetom, kako će Taki reagovati na ovo?!

Foto: tiktok.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera trenutno pauziraju od se*sualnih odnosa, zbog pisma njegove ćerke, u kom je Vanesa ocu skrenula pažnju na brutalne vrele akcije, nakon čega je on odlučio da ukine intimne odnose.

Ipak, oni su danas konačno smirili strasti, pa odlučili da svoju energiju potroše na drugačiji način. Naime, Stanislav je odlučio da istrenira sa njom i pokaže joj svoje veštine, pa su se "boksovali" u Beloj kući, a sudeći po njihovim licima, veoma su se dobro zabavili.

Maja je totalno zaboravila na silne uvrede porodice Krofak i činjenicu da više nema se*s sa Stanislavom do kraja rijalitija, a on je opet vratio osmeh na lice.

 

 

Čini se da ni čestitka Vanese, Stanislavove ćerke, nije uspela da ih poremeti, a videćemo koliko će potrajati njihov mir:

- Neprijatno je, ali to je njegova porodica, taman posla. Ja verujem da ljudi su zaštićeni nekim stvarima. Verovatno je njima to čudno, ali ja nikada nisam spomenula, osim kada sam dobila pitanja, kada se oglasila gospođa za neke stvari za prošlost, onda je Milan rekao tada da se ona oglasila, da on voli takve devojke. Mene interesuje on i kakvo mišljenje ima on o meni, ja prethodne izbore ne komentarišem - izjavila je Maja.

- Što se tiče Stanislava, ne sviđa mi se baš što ne brani Maju. Svi udaraju na Maju jer je ona najjača karika. Što se tiče njegove odluke, u pravu je, ćerka mu ide u srednju školu. Malo je degutantno. Maja je veće muško od njega, hrabrija i sve. Ona nije trebala ni da uđe u vezu sa njim, ona ne treba nebitnima da daje cenu. Ko je on? Nego šta je nego nebitan - istakao je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading