"POSTOJAO JE SISTEMATSKI PREGLED NA ALKOHOL I NARKOTIKE!" Šok-bomba Dušice Jakovljević na Pinku, obelodanjen ključni dokaz!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je iznela nove šok detalje.

"POSTOJAO JE SISTEMATSKI PREGLED NA ALKOHOL I NARKOTIKE!" Šok-bomba Dušice Jakovljević na Pinku, obelodanjen ključni dokaz!

Foto: printscreen/RTV Pink

U nedavnom podkastu ''Bez ljutnje, molim'', Dušica Jakovljević je otkrila detalje o svom povratku na TV Pink i teškim trenucima koje je prošla. Ona je otvoreno govorila o svom dolasku na razgovor kod Milice Mitrović, ističući da je bila neodlučna da li da se rukuje ili zagrljajem pozdravi sa njom.

Takođe je otkrila zbog čega joj je priča o korišćenju psihoaktivnih supstanci smešna i stavila tačku na brojne optužbe, jer je, kako je i sama ispričala, postoja sistematski pregled na alkohol i narkotike, koji je bio negativan:

- Priča o psihoaktivnim supstancama je tako smešna. Ja sam se u jednoj emisiji čak šalila na tu temu. Alergična sam na devet stvari recimo. Želela sam da ljudima pokažem da estetski zahvati nisu ništa strašno, ko želi neka radi, ko ne želi ne treba. Postojao je sistematski pregled u istoj kompaniji na alkohol i narkotike koji je bio negativan. Morali su svi da se podvrgnu tome. Zdrava sam, ne znam kako... - otkriva voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

Dušica Jakovljević, popularna televizijska voditeljka, stekla je veliku popularnost svojim šarmom, harizmom i profesionalnim pristupom poslu. Karijeru je gradila vodeći brojne popularne emisije, a njena autentičnost i toplina osvojili su publiku širom regiona.

Inače, tokom gostovanja na Pinku Dušica je sve vreme bila na ivici suza. 

- Ja sam uvek ostala... Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to... Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve... - bila je Dušica na ivici suza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading