STANISLAV ZAŽALIO ŠTO JE ĆERKI OSTAVIO INSTAGRAM, PRIZNAO MAJI KAKVE SVE PORUKE ČUVA: Kolaps u emisiji, Krofak otkrio svoju najveću tajnu!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su se suočili u emisiji, on progovorio o porukama na Instagramu.

STANISLAV ZAŽALIO ŠTO JE ĆERKI OSTAVIO INSTAGRAM, PRIZNAO MAJI KAKVE SVE PORUKE ČUVA: Kolaps u emisiji, Krofak otkrio svoju najveću tajnu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Današnja emisija "Gledanje snimaka" bila je obeležena žustrim sukobom između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji je izazvao burne reakcije kod gledalaca. Naime, Stanislav se osvrnuo na pismo ćerke Vanese, a Maja je priznala koliko je povređena zbog komentara njegove porodice i njegove odluke da više nemaju se*sualne odnose u rijalitiju:

- Ja sam rekao šta sam imao, meni niko ne može da određuje sa kim ću biti... Ali ja sam napravio dve greške, išao sam na večeru sa ćerkom i ona me je pitala da li može ona da mi vodi Instagram kad uđem. Posle sam joj dao reč, ali ona je u sredini, tu je njena porodica, sluša sve to... To je samo moja greška, Maja ništa tu nije uradila - objasnio je Stanislav.

 

- Ali u pismu sam ponižena ja. Nisam ja ljuta zbog toga, samo imam normalnu reakciju i mislim da ne treba da vodim tuđe ratove, mislim na bivšu suprugu i u pismu sam ponižena ja. Smatram da nisam ništa loše uradila, ja ne mogu čoveka od preko 30 godina da nateram ni na šta - dodala je Maja.

- Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra - rekao je Stanislav.

- Nisam ja nimfomanka da ne mogu da izdržim bez odnosa dva meseca, mnogi treba da se ugledaju na našu vezu - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading