SKANDAL U ITALIJANSKOM FUDBALU: Sestra poznatog reprezentativca izdala navijače Juventusa! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2024

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato da među navijačima Intera i Juventusa vlada prilična netrpeljivost.

SKANDAL U ITALIJANSKOM FUDBALU: Sestra poznatog reprezentativca izdala navijače Juventusa! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/chiarafrattesiii

Nedavno objavljena vest o vezi lepe Italijanke Kjare Fratezi, sestri ofanzivnog veziste Intera, Davidea Fratezija, sa fudbalerima Juventusa i Fiorentine, Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem, izazvala je burne reakcije među navijačima "stare dame" i "nero-azura".

Kjara Fratezi je potvrdila dugogodišnje glasine o svojoj vezi sa američkim fudbalerom Vestonom Mekenijem, čime je stavila tačku na spekulacije koje su kružile fudbalskim krugovima u Italiji. Njihova ljubavna priča dobila je posebnu pažnju javnosti nakon što je Kjara javno čestitala Mekeniju na osvajanju Kupa Italije, što je izazvalo burne reakcije navijača.

Navijači Juventusa su s oduševljenjem dočekali vest o vezi Kjare Fratezi i Vestona Mekenija, dok su navijači Intera bili podeljeni. Jedni su isticali da je Mekenij "ukrao" sestru igrača Intera, dok su drugi podržavali ovu ljubavnu vezu bez obzira na klupske rivalstva.

 

Pored ljubavne priče, fudbaler Dušan Vlahović je takođe bio u centru pažnje zbog svojih izvanrednih igara u dresu Fiorentine. Njegov gol u finalu Kupa Italije bio je ključan za osvajanje trofeja, a njegova borba za titulu najboljeg napadača Serije A dodatno je pojačala interesovanje javnosti.

Dušan Vlahović, sa 16 postignutih golova, trenutno je u žestokoj konkurenciji za titulu najboljeg napadača Serije A. Pored njega, u trci su i Paolo Dibala iz Rome i Rafael Leao iz Milana. Ova trka za titulu najboljeg napadača dodatno je začinila fudbalsku sezonu u Italiji.

Postavlja se na kraju pitanje može li atraktivana Kjara koju na društvenom mređi Instagram prati preko 180.000 pratilaca, da pomiri decenijsku netrpeljivost između navijača torinskih crno-belih i prostalica novog šampiona, ekipe Intera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading