UHVATI FRAJERA NA BEBU: Učesnica "Elite" dala svoj recept za IDEALNU VEZU (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz iskustva zna kako se najbolje sređuju muško-ženski odnosi.

UHVATI FRAJERA NA BEBU: Učesnica "Elite" dala svoj recept za IDEALNU VEZU (FOTO)

Foto: Shutterstock

Trudna učesnica "Elite" Milica Veličković uključila se u izazov Velikog šefa da takmičari govore o ljubavnim vezama, pa dala svoj recept za uspešne odnose.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković tvrdi da se ljubavni odnos najbolje izgladi trudnoćom

Naime, ona je iznela svoje iskustvo iz prve ruke, pa otkrila kako je uspela da održi kvalitetan odnos sa partnerom kroz kompromise i uzajamno poštovanje. Dobro je poznato da su Milica i Borislav Terzić Terza imali raznih trzavica u vezi, dok Veličkovićeva nije ostala u drugom stanju. Od tada im je sve krenulo kao po loju, pa je ona iskoristila priliku da svima da savet da unaprede svoje ljubavne odnose trudnoćom. 

Recept za dobru vezu je beba, ljubav i poštovanje - rekla je Milica, pa nasmejala cimere, a onda nastavila da iznosi svoj stav na zadatu temu: 

- Mislim da ne postoji idealna veza. Ništa idealno ne postoji, pa ni veza. Nikad nisam bila u toksičnoj vezi, jesam u turbulentnoj, ali da me je neko gušio, jeste. Inače, više volim kad se u vezi raspravlja, nego kad se ćuti. To sam videla kod Terze, on ne zna da se svađa, samo pišti i ciči, ne zna da se svađa, bolje da ćuti!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza izneo muški pogled na celu situaciju

Posle nje, reč je dobio i Terza, koji je izneo muški pogled na kompromise u vezama. Kroz svoje lično iskustvo, Terzić je istakao kako su komunikacija i prilagođavanje ključni za uspešan partnerski odnos.


Ova tema, koja je od suštinskog značaja za svakog pojedinca, nudi dragocene uvide i savete za održavanje zdravih i harmoničnih partnerskih odnosa.

Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem i pažnjom pratimo diskusiju i zanimljiva izlaganja o tome kako učesnici "Elite" gledaju na kompleksnost ljubavnih veza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading