DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE TRAŽI RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM: Ne prestaje da plače zbog ovoga, čeka njihovu odluku!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani učesnik Elite kuka na sav glas, ovu informaciju mora da prenese.

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE TRAŽI RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM: Ne prestaje da plače zbog ovoga, čeka njihovu odluku!

Foto: Ilustracija

Danijel Dujković Munjez nedavno je diskvalifikovan iz rijalitija "Elite", a njegova emotivna reakcija na ovaj događaj izazvala je pažnju javnosti. Munjez je izrazio duboku zabrinutost zbog svoje devojke Stefani Grujić, koja je ostala u rijalitiju, ističući da se oseća kao da ju je izdao. 

- Umoran sam. Ne mogu da gledam Stefani svaki dan uplakanu, svaki dan plače. Samo mi je to problem. Ne spavam noću jer ih pratim, danju imam obaveze. Na Stefani sam slab, ne mogu da podnesem da plače, osećam se kao da sam je izdao. Imam utisak da je tamo svima okrenula leđa zbog mene i sad sam je ostavio samu. Voleo bih da bar zna da je čekam, ostao sam nedorečen. Odneo sam Maji čestitku, poručio sam joj neke stvari - rekao je Munjez i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danijel Dujković Munjez

 

- Tri noći i tri dana plačem, ona je utučena, spava, samo sam poželeo da se ne diskvalifikuje, s obzirom kako se psihički oseća.

Otkrivajući razloge svoje diskvalifikacije, Munjez je istakao da je svestan svojih postupaka koji su doveli do ovog ishoda.

- Konkretno sam diskvalifikovan jer je ovo bila kap koja je prelila čašu, neke stvari sam radio. Nasrtanje, razbio sam dve kamere, progledano mi je kroz prste. Mislim da sam zaslužio. Treba da sednem sa produkcijom da razgovaramo, ja u kešu nemam te pare. Sve je na njima - rekao je on za Blic.

Nakon diskvalifikacije, Danijel Dujković Munjez će, prema ugovoru, snositi kaznu od 50.000 evra, a TV Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru. Veliki šef je poslao pismo učesnicima, obaveštavajući ih o ovim posledicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading