NIKAD VIĐENA SCENA U ELITI: Za ove učesnike večeras nema žurke, stiglo hitno saopštenje!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je ukućanima saopštio šta će se večeras dogoditi u Eliti.

NIKAD VIĐENA SCENA U ELITI: Za ove učesnike večeras nema žurke, stiglo hitno saopštenje!

Foto: Ilustracija

U rijalitiju "Elita" zavladao je uzbuđenje kada je Veliki šef poslao novo pismo ukućanima. U pismu je obavestio takmičare da će se povodom prvomajskog uranka, dobrovoljci imati priliku da provedu noć pod otvorenim nebom, spavajući u dvorištu.

- Draga Elito, vreme je za veliki izazov, neka se odmah prijave 8 dobrovoljaca za izazov, a napominjemo da odabrani ne mogu biti dobrovoljci. Vođa treba da glasno i jasno kaže ko su dobrovoljci - glasilo je pismo.

Kako odabrani učesnici ne mogu biti prijavljeni za ovaj izazov, Maja Marinković je saopštila imena dobrovoljaca, koji u tom momentu nisu znali šta ih čeka, ali im je Veliki šef ubrzo objasnio, pa poslao novo pismo:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Milica, Terza, Stefani Munja, Aneli Uroš, Lakić i Jovana pevačica - rekla je Maja.

- Sada kada se osam dobrovoljaca prijavilo za izazov, vreme je da saznate o kakvom izazovu je reč. Dobrovoljci će učestovovati u prvomajskom uranku. Oni će spavati u dvorištu u šatoru i biti zaduženi za roštilj i da ispeku prase. Pozdrav Veliki šef - glasilo je novo pismo.

Nakon što su se emocije smirile, ukućani su počeli da planiraju kako će provesti svoje vreme tokom prvomajskog uranka. Podelili su ideje o tome kako bi mogli da organizuju večeru pod otvorenim nebom i koje aktivnosti bi mogli da preduzmu tokom večeri. Biće ovo zanimljivo veče, a gledaoci jedva čekaju da vide kako će se dobrovoljci snaći u ovom zadatku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading