MAJKA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ PRVI PUT U STUDIJU: Hladan tuš za Terzinu porodicu, ove reči seku poput žileta!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Milica Veličković je otvorila dušu o njenoj trudnoći i vezi sa Terzom.

MAJKA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ PRVI PUT U STUDIJU: Hladan tuš za Terzinu porodicu, ove reči seku poput žileta!

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković nedavno je saznala da je u drugom stanju i da čeka dete sa Borislavom Terzićem Terzom, a njena majka večeras se nalazi u studiju, gde Dušici Jakovljević otkriva sve o njihovom odnosu, turbulentnoj vezi i emocijama, nakon što je porodica saznala da je Milica trudna:

- Jedva čekamo kraj, bili smo prvo iznenađeni, ali sada jedva čekamo, baš smo srećni. Sada su preslatki, on brine o njoj, svađali su se, ali sve je to normalno, drugi parovi se isto svađaju. Vrlo brzo su se smirivali. Ne mogu ja sada da razmišljam da li su oni jedno za drugo, ona ga je izabrala. Sve je to na njima, mislim da će beba da ih veže. Ja nisam bila u kontaktu sa Terzinom porodicom - priznala je majka Milice Veličković. 

 

- Možemo reći da je Milica snajka, šta je tu je. Pa ne znam ja sam mislio da je to to kada je rekla da je dobila, ali kada su priznali da su slagali, shvatili smo šta se desilo. Bili smo svi budni i pratili smo, šta je tu je. Drago mi je zbog njega, ko ne bi voleo da mu brat dobije dete, ja imam troje dece, i iskreno voleo bih da odmah dobije blizanice. Svi smo bili šokirani, mi smo bili za to da oni napolju vide da li mogu da funkcionišu, da probaju napolju. Videćemo šta će biti, ni on, ni ona nisu zaposleni, a čekaju dete, a nadam se da će sve biti kako treba. Ja bih voleo da možemo njena majka i ja da uđemo da popričamo sa njima, da osetim to sa njegove strane. ali me zanima kakav je njihov plan kada izađu. Mene zanima gde će oni da žive, naravno u našoj porodičnoj kući ima mesta, ali šta oni žele.. Ćale je podneo vest stresno, ali mama je srećna. To je moj brat i ja sam uz njega uvek, neću se odreći ni njega, niti njegovog deteta, samo nek su živi i zdravi - rekao je brat Miloš u emisiji "Preijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading