ČUDNA PORUKA ZA JOKIĆA I DENVER NAKON ELIMINACIJE: Nekadašnji košarkaš Nagetsa se pobedno radovao ispadanju bivšeg kluba!

Autor:

Sport

20.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver neće braniti šampionski prsten.

ČUDNA PORUKA ZA JOKIĆA I DENVER NAKON ELIMINACIJE: Nekadašnji košarkaš Nagetsa se pobedno radovao ispadanju bivšeg kluba!

Foto: Denver Nuggets/X

Jokić

Košarkaši Denvera neće uspeti da odbrane svoj šampionski prsten osvojen prošle godine, nakon što su završili sezonu u NBA ligi porazom od Minesote u polufinalu Zapadne konferencije. U seriji sa Vulvsima, Denver je izgubio čak tri utakmice na svom terenu, a poniženje je doživeo i sa porazom od 43 razlike u Mineapolisu. U meču odluke, tim iz Denvera je ispustio čak 20 poena prednosti i na kraju je izgubio rezultatom 98:90.

Porazu Denvera se posebno radovao Nik Jang, bivši NBA košarkaš koji je tokom svoje karijere nosio dresove Vašingtona, LA Klipersa, Filadelfije, LA Lejkersa i Golden Stejta. Jang je takođe bio član Denvera, gde je stigao 10. decembra 2018. godine potpisavši ugovor. Međutim, samo dvadeset dana kasnije, 30. decembra, Nagetsi su se odrekli Janga nakon što je nastupio u svega četiri utakmice.

Jang je tokom karijere nosio dresove Vašingtona, LA Klipersa, Filadelfije, LA Lejkersa i Golden Stejta, takođe je bio član Denvera. Nakon pobede Minesote nad Denverom, Jang je javno izrazio radost zbog poraza Nagetsa.

- Amerikanci su se vratili! NBA je ponovo američka liga - napisao je Jang.

Nik Jang se istakao podržavajući ekipu Minesote i radujući se njihovom velikom preokretu i trijumfu u sedmoj utakmici protiv Denvera. Jang je bio vidno zadovoljan porazom Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading