ZVANIČNO SAOPŠTENJE KOJE MENJA SVE: Zbog supruge Ivana Marinkovića od danas ništa neće biti isto u Eliti!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Marinković je novi vođa u Eliti!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE KOJE MENJA SVE: Zbog supruge Ivana Marinkovića od danas ništa neće biti isto u Eliti!

Foto: printscreen/RED TV

Jelena Marinković

Slađa Lazić Bošković sinoć je napustila "Elitu", nakon što nije uspela da osvoji više glasova publike od Milene Kačavende i Bojane Pavlović. Slađa je u studiju napisala pismo, koje je danas stiglo na adresu Bele kuće.

Učesnici rijalitija su se šokirali kad su čuli ko je novi vođa i ko će "vedriti i oblačiti" imanjem narednih sedam dana.

- Novi vođa je Jeca (Marinković). Pozdrav za Daku, Lejdi Di, Stefu i Bojanu - glasilo je Slađino pismo, koje je pročitao Ivan Marinković, prošlonedeljni vođa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković

Podsećanja radi, Kačavenda je nakon dupliranja imala 69 odsto glasova, Bojana 24 odsto, dok je Slađa sa samo 7 odsto glasova morala da napusti "Elitu". 

Slađa se pozdravila sa učesnicima, izgrlila, a potom napustila imanje. U studiju ju se sačekala voditeljka Ana Radulović. Slađa je napisala pismo kojim je proglasila novog vođu, a potom prokomentarisala aktuelnosti.

- Ja sam već pričala sa tobom kad si izlazila prvi put. Šta misliš da bi bilo kada bi se suočili Aneli i Asmin? - pitala je voditeljka.

- Ja mislim da i dalje ima emocije prema njemu, volela bih to da vidim - rekla je Slađa.

- Da li ti je krivo što si ispala kad je Zola ušao? - nastavila je voditeljka Ana Radulović.

- Nije mi krivo. Zbog Zole ne, ali zbog nekih drugih stvari da sigurno - rekla je Slađa voditeljki Ani Radulović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić Bošković u studiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pozdravi

20.05.2024 13:08

Da li je ova Slađa veliki licemer, dupljak, lažnjak ! Pozdravlja Bojanu, Stefani i Lejdi a za vođu postavlja ženu koja ne misli ništa dobro i lepo o njoj , a njen muž se i izrugivao i podsmevao na račun Slađe, muža i njenog ponašanja u prvom delu boravka u Eliti. Inače, Slađa je samo bespotrebno zauzimala mesto na klupi, od nje ništa zanimljivo nismo čuli ili videli. Prijateljstvo i mesto vođe "prodala" je Slađa za nekoliko tanjura hrane, poneku cigaretu i prošlonedeljni veliki budžet a napala je i Miljanu i svađala se kako bi se dodvorila Marinkovićima, najpokvarenijem paru ikad u rijalitiju. A sa kim si, takav si. Baš ne volim takve podle i pokvarene ljude. Slađa je osim toga i podmukla interesdžija. Mmogo laže, prodala je i prijateljstvo sa Teodorom , blatila je ali, Teodora je još uvek u Eliti a Slađa po drugi put izbačena. Kvarnoća uvek uništi sama sebe.