ANELI SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ASMINA, ON POZVAO DUŠICU U POMOĆ: Janjuš posmatrao HAOS u studiju!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Asmin su na samom početku napravili lom u emisiji.

ANELI SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ASMINA, ON POZVAO DUŠICU U POMOĆ: Janjuš posmatrao HAOS u studiju!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako je već danas najavljeno, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić će se napokon suočiti u Eliti, a kako je Durdžić objasnio, na ovo se odlučio, jer želi da stavi tačku na javno prepucavanje i da bivšoj stavi do znanja da ga više ni najmanje ne interesuje, jer uživa u novoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević, sa kojom želi da provede život:

- Ja sam rekao da joj je ovo prva i zadnja prilika da reši sve što se tiče deteta. Došao sam da se dogovorimo oko deteta sve što je potrebno i više se nećemo videti - rekao je Asmin.

Drvo mudrosti je saopštilo Aneli da krene u studio, gde je čeka Asmin, što je nju šokiralo, ali je priželjkivala susret, pa je odmah napustila imanje u Šimanovcima, kako bi porazgovarala sa bivšim izabranikom. Dušica se uključila uživo u Elitu, pa im objasnila da se svi učesnici moraju okupiti, jer će posmatrati ovaj susret:

 

- Postoji nešto što se dugo iščekivalo, do čega dugo nije dolazilo. Imaćete priliku da vidite ono što će se dogoditi u narednim minutima, možda i satima. Videćete susret Aneli i Asmina - saopštila je Dušica učesnicima.

- Ćao, Asmine - rekla je Aneli Asminu.

- Molim te, neka mi ne prilazi... Reci joj, Dušice. Šta ti je smešno? - pitao je Asmin.

- Ti si mi smešan. Nemoj praviti te grimase - nastavljala je Aneli.

- Sramota je da pričaš da sam bio nasilan. Šta si radila sa Sukijem? Suki se oglasio na TikTok. Teški si ovisnik - odbrusio je Asmin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading