ASMIN OSMISLIO PAKLENI PLAN ZA SUSRET SA ANELI: Najavljen LOM na Pinku, od ovoga ga ni Stanija nije mogla odgovoriti!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je više nego spreman za suočavanje sa Aneli Ahmić.

ASMIN OSMISLIO PAKLENI PLAN ZA SUSRET SA ANELI: Najavljen LOM na Pinku, od ovoga ga ni Stanija nije mogla odgovoriti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić je danas otkrio sve detalje susreta koji će se odigrati večeras u Šimanovcima sa Aneli Ahmić. Asmin je istakao da se ceo dan nije javljao na telefon, jer ne želi da ga bilo ko utiče na njega. Čak je otkrio da je njegova devojka, Stanija, bila šokirana kada je čula za njegovu odluku, te da je trenutno na putu ka Majamiju. On je naglasio da se oseća podržano, ali da ga neki pokušavaju odgovoriti od susreta sa Aneli, ali da nema nameru da ih posluša. 

Posebno zanimljiv detalj koji je Asmin otkrio u intervjuu jeste da ga je jedino njegov brat mogao odgovoriti od suočavanja sa Aneli. Istakao je da njegov brat ima veliki uticaj na njega i da veruje da bi uspeo da ga odgovori da su porazgovarali duže. Ovo otkriće baca novo svetlo na odnos između Asmina i njegovog brata, Sudo Durdžića, čiji se komentar na društvenoj mreži nedavno našao u centru pažnje.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

Naime, Sudo Durdžić je prvi put danas komentarisao spekulacije na društvenim mrežama o navodnom zajedničkom drogiranju sa Aneli. U svom komentaru, on je odlučno demantovao te tvrdnje i uputio se reči Aneli, ističući da je njeno ponašanje besmisleno i puno kontradikcija. Ovo dodatno uzburkava već napetu situaciju pred susret sa Aneli Ahmić.

- Ne želim da iko utiče na mene. Stanija se šokirala kada je čula. Ona je sada na putu ka Majamiju! Svi me podržavaju, dok me drugi odgovaraju. Neću nikoga da slušam. Znam šta sam naumio - izjavio je Asmin za domaće medije, pa otkrio ko ga je jedino mogao odgovoriti od susreta sa Aneli:

- Jedino je moj brat mogao da me odgovori. Moj brat ima veliki uticaj na mene. Mislim da je seo i porazgovarao duže sa mnom, da bi uspeo da me odgovori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading