ISPLIVALE TAJNE IZ ELITE: Bivša učesnica razvezala jezik, o ovome je ĆUTALA u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara TikTok razvezala jezik!

ISPLIVALE TAJNE IZ ELITE: Bivša učesnica razvezala jezik, o ovome je ĆUTALA u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnomizdanju popularne emisije "Pitam za druga", gostovala je Tamara Glavonjić, poznatija kao Tamara Tiktok, bivša učesnica rijalitija "Elite". Ova mlada influenserka nije štedela reči kada je reč o svojim bivšim cimerima i dešavanjima u "Elite" kući.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Tamara TikTok

Jedna od tema o kojima je otvoreno progovorila bili su novi sukobi Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore

- Bila sam više na Matorinoj strani, nikad neću zaboraviti njene suze, kad je Anita to uradila. Biće tu velikih ratova. Znam da je Matoroj bilo teško da se nosi s tim. Sad hoće da istera neku pravdu - kazala je Tamara.

Republika

Foto: ATA Images

Matora i Anita Stanojlović

Pored toga, Tamara se dotakla i Uroša Stanića, te je iznela svoje viđenje situacije u kojoj se ovaj takmičar našao.

- Uroš nije iskvaren dečko, nije ciljno zloban. Poneo ga je rijaliti i veliki je provokator. Narodu namerno odgovara da on nervira ukućane, ali zna da bude jako bezobrazan - rekla je Tamara.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Uroš Stanić

Još jedna tema o kojoj se raspravljalo bila je veza između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović. Tamara je otkrila svoje stavove o njihovom odnosu, dodajući nove uvide u njihovu vezu koji su iznenadili mnoge.

- Ovo je najjezivija tema u rijalitiju. Anđela je neko ko nema empatiju, ne voli svoje roditelje. Bojana mi je rekla da će do kraja biti uz Anđelu, jer ako je ostavi, to će biti kobno po Anđelu. Svi će je napadati za stolom, a Bojana vodi njene ratove. Nije s njom iz sažaljenja, ima tu emocija. Anđela se isto stvarno zaljubila u nju, ali ne opravdavam njene postupke - rekla je Tamara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

10.05.2024 05:15

Tamara je S...V...E... u pravu...žao mi je što je ispala i što narod podržava FOLIRANTE I DUPEUVLAKAČE...A NE PRAVE OSOBE I LIČNOSTI...ali dokaz za to je prošlogodišnja tzv.pobednica...svaka njoj čast i lepom Mići koji ju je progurao, bez obzira na NJENU DOKAZANU PROŠLOST...Mića ima TROSTRUKE ARŠINE...MAJI SE NE PRIZNAJE PROMENA...ALI ALEX I ANITI SE FORSIRA...IMAJU PRAVO I NA NOVI ŽIVOT...A MAJA NEMA PRAVO NI NA POKAJANJE...ma šta mi reče...