ALEKS NIKOLIĆ OTIŠLA NA REMONT! Nakon POROĐAJA, završila ponovo kod DOKTORA - Evo kako sada izgleda!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić napravila transformaciju nakon porođaja!

ALEKS NIKOLIĆ OTIŠLA NA REMONT! Nakon POROĐAJA, završila ponovo kod DOKTORA - Evo kako sada izgleda!

Foto: Republika

Nakon porođaja, svaka žena prolazi kroz period prilagođavanja na novu ulogu majke. To je bio slučaj i sa poznatom starletom Aleksandrom Nikolić, koja je nakon porođaja pokazala izuzetnu posvećenost i požrtvovanost kao nova mama. Međutim, uprkos svim obavezama koje nosi majčinstvo, Aleksandra je pronašla vremena da se posveti i svom izgledu.

Kao nova mama, Aleksandra Nikolić je pokazala izuzetnu posvećenost brizi o svom detetu, ali i trudu da se prilagodi novim obavezama koje nosi majčinstvo. Svakodnevica novopečene mame zahteva mnogo energije i organizacije, ali Aleksandra je uspela da se prilagodi novonastaloj situaciji i pronađe ravnotežu između majčinskih obaveza i ličnog života.

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

 


I pored izazova koje nosi majčinstvo, Aleksandra Nikolić je pokazala da joj je važno i da se posveti svom izgledu. Kao mnoge druge žene koje su prošle kroz trudnoću i porođaj, Aleksandra je osetila potrebu da se brine o svom izgledu i oseća lepo u svojoj koži.

Jedan od načina na koji je Aleksandra odlučila da se posveti svom izgledu bilo je i odlazak kod doktorke na osvežavanje lica hijaluronskim filerima. Ova metoda estetske korekcije postala je popularan način za očuvanje mladolikog izgleda i postizanje svežeg, blistavog izgleda kože. Nakon tretmana hijaluronskim filerima, Aleksandra se osećala još lepše i samouverenije, što je doprinelo njenom osećaju ličnog zadovoljstva.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

- Napokon sam došla na remont kod najbolje doktorke - napisala je Aleksandra. 


U zaključku, Aleksandra Nikolić je pokazala da je moguće pronaći ravnotežu između majčinskih obaveza i brige o ličnom izgledu. Njen primer pokazuje da je važno negovati sopstveni izgled i osećati se dobro u svojoj koži, čak i u periodu nakon porođaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading