MILJANA UHVAĆENA NA DELU! Skandalozni snimak kruži iz Elite, čeka se HITNA REAKCIJA!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić više neće moći da radi ove stvari!

MILJANA UHVAĆENA NA DELU! Skandalozni snimak kruži iz Elite, čeka se HITNA REAKCIJA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić je nedavno ušla u hotel gde boravi Milena Kačavenda i počela da pretražuje njene stvari. Međutim, umesto onoga što je tražila, naišla je na praškove, sokove i čestitke. Zatim je pronašla čokoladicu koju je odmah uzela tvrdeći da joj je Milena ukrala. Nakon detaljne pretrage kreveta, nije pronašla ništa što je tražila, pa je razočarano napustila hotel.

Situacija u hotelu postala je prava senzacija kada je Miljana Kulić odlučila da pretraži stvari Milene Kačavende. Njena potraga za navodno ukradenom čokoladicom izazvala je pažnju javnosti, ostavljajući mnoge u neizvesnosti kako će se situacija dalje razvijati.

 

Jedan od ključnih trenutaka bio je kada je Miljana pronašla čokoladicu u hotelskoj sobi i odmah tvrdila da joj je Milena ukrala. Ova neobična situacija izazvala je mnogo spekulacija i postavila pitanje da li je ovo samo deo njihovog sukoba ili postoji nešto više iza ove priče.


Nakon što nije pronašla ono što je tražila, Miljana je razočarano napustila hotel. Ovo iznenađujuće ponašanje ostavlja mnoga pitanja otvorenim, posebno kako će Milena reagovati na celu situaciju.

Nakon ovog incidenta, mnogi su zainteresovani za Mileninu reakciju na sve što se dogodilo. Njen stav i komentar na ovu temu mogli bi da osvetle događaje iz druge perspektive i pruže jasniji uvid u situaciju.

Sve u svemu, susret Miljane Kulić i Milene Kačavende u hotelu definitivno je tema o kojoj će se još dugo pričati. Ovaj neobičan događaj ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šok

10.05.2024 12:04

Najava za noćašnju emisiju beše da se sprema šok - bomba i totalni haos u razotkrivanju elitara a na kraju od toga ništa se ne desi. Noć beše mirna, teme i pitanja isti kao i u prethodnim danima kroz neke druge emisije, provokacije voditeljke plitke i providne (učenici su nadmašili učitelje ove sezone ) , zadržavanje i razvlačenje istih tema koje su već svima dosadile pa se mora podići Miljana i Uroš da bi po stoti put ponovili istu govoranciju i napljuvali nekog. Tek tada se pitanje zatvsra. Jedina zabsvnanibzanimljiva situacija beše (ona je i razbudila vrć smorenene i uspavane fanove,hejtere, glasače ) kada su Janjuš i Ša napravili "igranku" sa Pantelijom i izbili ga iz papuča p je pobesneo i doneo im rekvizite i simbole podrške Janjuševe i Aneline ljubavi. To beše smešno i držalo je pažnju a sve ostalp kao što je da li i ko koga gleda, ko je i kome nešto napisao i poslao čestitku, Miljanino bauljanje i krađa u hotelu u potrazi za alkoholom ., to smo gledali i slušali bezbroj puta i dosadno je. Ne beše šoka-bombe, haosa i ostalog. Beše jedna od retko mirnih noći.

ahh

10.05.2024 13:08

odvratno ponasanje milje kao i obicno, nista novo.