ŠOKANTNA VEST: Bivši košarkaš Cibone izgubio bitku sa opakom bolešću u 46. godini!

Autor:

Sport

10.05.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga.

ŠOKANTNA VEST: Bivši košarkaš Cibone izgubio bitku sa opakom bolešću u 46. godini!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši košarkaš Cibone, Kori Vilijams, preminuo je u 46. godini od posledica raka debelog creva. Vilijamsu je teška bolest dijagnostifikovana prošle godine, a krajem marta je poručio da je u teškom stanju i da se bori za život. Nažalost, nije uspeo da se izbori sa ovom opakom bolešću.

Kori Vilijams rođen je u Njujorku 1977. godine, a karijerom je počeo da se bavi u lokalnoj srednjoj školi. Igrao je za MCC- Pen Vali, i Alabama Stejt koledže, a 1999. godine nije izabran na NBA draftu. Iako nije bio izabran na draftu, to ga nije sprečilo da napravi uspešnu karijeru koja je trajala sve do 2016. godine.

Vilijams je hrabro vodio bitku sa rakom debelog creva, a njegova smrt ostavlja prazninu u košarkaškoj zajednici. Njegova istrajnost i borba inspirisali su mnoge, a njegov doprinos košarci će zauvek ostati zapamćen.

Bivši košarkaš Cibone, Kori Vilijams, ostavio je dubok trag u košarkaškom svetu, a njegova energija i strast prema košarci će zauvek ostati deo sportske istorije. Ova vest je veoma tragična i potresa svetsku košarku. Ono što je velika tragedija je da sve više sportista umire od opakih bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading