RONALDO PONOVO U EVROPI?: Porugalac bi mogao opet da pleše Ligom šampiona!

Autor:

Sport

10.05.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćabi Alonso želi bivšeg saigrača u Leverkuzenu.

RONALDO PONOVO U EVROPI?: Porugalac bi mogao opet da pleše Ligom šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, mogao bi ovog leta da napusti Al Nasr iz Saudijske Arabije i da se vrati u Evropu, gde bi imao priliku da još jednom pokuša da osvoji Ligu šampiona. Iako je igrao u skoro svim ostalim ligama petice, Ronaldo se još uvek nije okušao u Bundesligi, a izgleda da nova stranica njegove karijere neće biti Real Madrid, Juventus, Sporting iz Lisabona ili Mančester junajted.

Prema rečima uglednog arapskog novinara Alhaza Mutaba, postoji mogućnost da Ronaldo krene put Nemačke, tačnije u Bajer iz Leverkuzena. Ova selidba bi označila značajan korak u karijeri ovog fudbalskog superstara, a dodatnu podršku ovoj ideji pružio je i bivši saigrač iz Reala, Ćabi Alonso, koji je preporučio dovođenje Ronalda. Za sada, Portugalac se nije oglašavao povodom ovih spekulacija, ostavljajući javnost u iščekivanju.

Ova moguća selidba Kristijana Ronalda u Bundesligu izazvala je brojne spekulacije o njegovoj budućnosti. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju konačnu odluku fudbalskog superstara, dok se stručnjaci pitaju da li će se Ronaldo zaista pridružiti Bajeru iz Leverkuzena i kakav bi uticaj imao na takmičenje u Nemačkoj.

Ronaldo sa svojim impresivnim dosadašnjim dostignućima, i dalje uspeva da iznenadi javnost svojim mogućim transferima i selidbama. Ukoliko se ova spekulacija pokaže tačnom, cela fudbalska zajednica će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja, dok će Bundesliga dobiti priliku da ugosti jednog od najvećih fudbalskih talenata današnjice.

Takođe, pre izvesnog vremena spominjao se njegov povratak u Sporting Lisabon, odakle je i krenula njegova preuspešna karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading