DRAMA NA EVROVIZIJI! Hitno prekinut PROGRAM zbog predstavnice Grčke, prolila GORKE SUZE, odzvanjali njeni JECAJI!

Autor:

Zabava

10.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Sati nije mogla da dođe sebi!

DRAMA NA EVROVIZIJI! Hitno prekinut PROGRAM zbog predstavnice Grčke, prolila GORKE SUZE, odzvanjali njeni JECAJI!

Foto: Youtube.com printscreen

Grčka predstavnica na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Marina Sati, napravila je veliki uspeh plasiravši se u finale popularnog muzičkog takmičenja. Njen nastup je bio jedan od najzapaženijih, a publika i mediji su je proglasili jednim od favorita.

Na konferenciji za medije, Marina je svojim šarmom i pozitivnom energijom oduševila mnoge prisutne. Međutim, u jednom trenutku nije mogla da sakrije svoja osećanja i zaplakala je. Nemo, predstavnik Švajcarske, prvi je pritekao da je teše, što je izazvalo veliku podršku prisutnih novinara i fotoreportera, piše Telegraf. 

Foto: Youtube.com printscreen

Marina Sati

 

Iznenađenje za mnoge je bilo saznanje da Marina Sati ima 37 godina. Rođena u Atini, ona vešto kombinuje tradicionalnu grčku, arapsku i balkansku muziku u jedan veoma specifični melos.


Pored Marine Sati, na sceni Evrovizije se pojavila i čuvena Elena Paparizou, koja je osvojila srca mnogih ljudi širom sveta svojim nastupom.

Nakon nastupa hrvatskog predstavnika, njegov pobednički tron ozbiljno je poljuljan, a trenutni favorit za pobedu na Pesmi Evrovizije se prema reakcijama publike nameće kao neko drugi.

Foto: Youtube.com printscreen

Marina Sati

 

Marina Sati je definitivno obeležila ovogodišnje takmičenje svojim emotivnim nastupom i plasmanom u finale, te je postala jedna od glavnih tema o kojima se priča u medijima. S obzirom na njenu energiju i talenat, publika nestrpljivo iščekuje njen sledeći nastup.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading