SADA SAM PAMETNIJI! Oglasio se Obradović nakon HAOSA U ISTANBULU! "Da ne bi bilo kao sa Partizanom i Realom..."

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroligaški meč u senci incidenta.

SADA SAM PAMETNIJI! Oglasio se Obradović nakon HAOSA U ISTANBULU! "Da ne bi bilo kao sa Partizanom i Realom..."

Foto: star sport

Saša Obradović, trener Monaka, govorio je o sukobu između navijača Fenerbahčea i igrača njegovog tima nakon što je tim iz kneževine slavio u Instabulu (65:62) u četvrtoj utakmici Top 8 faze Evrolige.

Incident je nastao nakon što je Džeron Blosomgejm rukom gestikulirao ka navijačima, a veći sukob nakon što su oni uleteli u teren sprečili su igrači domaćih.

Foto: Twitter

 

Srpski stručnjak je to uporedio sa situacijom u kojoj je bio Partizan prethodne godine, kada su se u istoj fazi sukobili Kevin Panter i Serhio Ljulj.

- Bez obzira na to da li smo dobili utakmicu, trebalo je da se vratimo u našu svlačionicu. Neko može nešto da baci, ali vi morate da se distancirate. Treba da odete i ne obazirete se na to. Mogu da kažem da sam ja u prošlosti bio prvi koji je kretao da se fizički obračuna. Sada sam pametniji i rekao sam: ‘Odlazi’, da ne bi bilo prošlogodišnjeg iskustva sa Partizanom, Kevinom Panterom i Serhiom Ljuljom - rekao je Obradović, pa nastavio:

- Bili smo mnogo pametniji, delili lopte, defanzivno smo takođe bili sigurniji, konstatni smo bili čitav meč. Dozvolili smo da izuzetno ofanzivan tim kakav je Fener, ofanzivno orijentisan, postigne jedva preko šezdeset poena. Odradili smo sjajan posao u odbrani. Svi igrači koji su bili u igri su doprineli, neko u odbrani, neko u napadu. Sjajno je biti trener ovog tima. Malo promena u sastavu donelo nam je mnogo koristi. Znao sam da će biti ovakav meč, pripremili smo se za ovo, apsolutno smo zaslužili pobedu. Sledi peti meč, sve je otvoreno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading