LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Topić tek što se oporavio od povrede, a već mora da PAKUJE KOFERE?

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crveno-belih na ceni.

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Topić tek što se oporavio od povrede, a već mora da PAKUJE KOFERE?

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić dobio je poziv da učestvuje na "NBA Draft Combine-u", što predstavlja veliku čast i priznanje za njega kao igrača. Ovaj događaj, koji se održava od 12. do 19. maja u Čikagu pruža priliku ekipama da detaljnije upoznaju potencijalne draft pikove. Uz Topića, na listi od 78 pozvanih košarkaša nalazi se i Nikola Đurišić, košarkaš Mege, što dodatno ističe značaj srpske košarke na međunarodnom nivou.

Međutim, Topićev odlazak na ovaj prestižni događaj može stvoriti problem za Crvenu zvezdu, koja trenutno bije bitku za finale AdmiralBet ABA lige. Zapravo, crveno-beli su poveli sa 1:0 protiv Mege u polufinalu, a eventualnim plasmanom u finale (prvi meč 13. maja) zakazali bi okršaj sa boljim iz okrašaja Partizan - Budućnost (trenutno 1:0 u seriji). Topić je, podsetimo, zbog povrede propustio brojne utakmice, a mogao imati značajnu ulogu u predstojećim mečevima. Topić je započeo sezonu u Megi pre nego što se vratio u Crvenu zvezdu, a njegov povratak na teren krajem aprila bio je važan momenat za tim.

Što se odlaska u SAD tiče, očekuje se da će Topić biti izabran od drugog do šestog mesta na draftu, što dodatno naglašava njegovu vrednost kao igrača. Sada je na Crvenoj zvezdi da se prilagodi novonastaloj situaciji i pokaže svoju snagu i odlučnost u borbi za titulu, koja je trenutno u vlasništvu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading