PARTIZAN PIKIRAO PRVO LETNJE POJAČANJE: O njemu razmišlja i selektor Stojković - nekadašnja nada Zvezde oblači crno-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li oni da donesu bolja ostvarenja u narednoj sezoni?

PARTIZAN PIKIRAO PRVO LETNJE POJAČANJE: O njemu razmišlja i selektor Stojković - nekadašnja nada Zvezde oblači crno-beli dres!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan nalazi se u evidentnoj krizi i igre i rezultata. Ne tako davno ekipa iz Humske se "šepurila" sa liderske pozicije elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali su loša ostvarenja stigla u najgorem mogućem trenutku.

U poslednjih nešto manje od meseca dana, poslednja pobeda je zabeležena 7. aprila protiv Novog Pazar (2:0), crno-beli su vezali pet uzastopnih poraza u oba nacionalna takmičenja, čime su ne samo ostali bez oba trofeja, već su doveli u pitanje i osvajanje druge pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trener Igor Duljaj je smenjen, ali i premijerni meč Alberta Nađa na klupi, neslavno je prošao i u Humskoj već sada moraju razmišljati o narednoj sezoni.

Novi trener Partizana, Albert Nađ, istakao je juče da preferira domaće igrače i da je spreman da dovede igrače sa srpskim pasošem umesto stranaca. Uprava kluba je podržala ovu odluku, a kako prenose elektronski mediji, prva meta Partizana u letnjem prelaznom roku je Matija Gluščević, jedan od najboljih igrača Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Foto: Starsport

Matija Gluščević u duelu protiv budućih saigrača?

 

Matija Gluščević, rođen 2004. godine, igra na krilnim pozicijama i ostvario je izuzetne rezultate pod vođstvom Feđe Dudića u Šumadiji. Sa 20 godina, postigao je četiri gola i upisao dve asistencije na 29 utakmica ove sezone, što ukazuje na njegov potencijal za dalji napredak. Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, pohvalio je Gluščevića i označio ga kao potencijalnog člana reprezentacije u budućnosti.

Treba napomenuti da je Gluščević ponikao u redovima Crvene zvezde, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za RFK Grafičar, novosadski Proleter i RFK Novi Sad 1921, a član kragujevačkog Radničkog 1923 je od leta prethodne godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading