EKSPRESNA REAKCIJA S MALOG KALEMEGDANA: Povod je Nikola TOPIĆ!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem.

EKSPRESNA REAKCIJA S MALOG KALEMEGDANA: Povod je Nikola TOPIĆ!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Košarkaši Crvene zvezde vode protiv Mege sa 1:0 u polufinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige. Osim toga, armiju navijača crveno-belih obradovao je povratak na teren mladog Nikole Topića, koji je veći deo sezone propustio zbog povrede.

Danas se, međutim, pojavila informacija da će mladi plejmejker, jedan od najvećih talenata srpske košarke, biti pozvan da učestvuje na "NBA Draft Combine-u", koji se održava od 12. do 19. maja u Čikagu.

Baš u tom terminu na programu je i finale regionalnog takmičenja - konkretno 13. maja je prva utakmica - pa se kroz čaršiju raširila priča da bi Zvezda u eventualnom finalu mogla da bude lišena pomoći sjajnog Topića.

Međutim usledila je ekspresna reakcija crveno-belih koji su se putem zvaničnog sajta oglasili saopštenjem.

- KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju istinitog informisanja javnosti, a nakon pojavljivanja odredjenih dezinformacija u petak uveče nakon prve utakmice polufinala ABA lige, obaveštava sledeće: 

Igrač našeg kluba Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda Meridianbet, i neće napuštati ni privremeno naš klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač KK Crvena zvezda.

Podsećamo da nas u tekućoj takmičarskoj sezoni u narednom periodu očekuju izuzetno važne utakmice u dva takmičenja - poručili su s Malog Kalemegdana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading