NOVA AFERA TRESE ELITU! Bivši zadrugar čeka Anđelu da IZAĐE iz rijalitija, otkriveno šta su SVE radili!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandra otkrila sve o potencijalnom zetu!

NOVA AFERA TRESE ELITU! Bivši zadrugar čeka Anđelu da IZAĐE iz rijalitija, otkriveno šta su SVE radili!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAimages

Anđela Šparavalo, aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", privlači pažnju javnosti svojim turbulentnim odnosom sa partnerkom Bojanom Pavlović. Međtuim, mnogi su iznenađeni saznanjem da je Anđela, pre ulaska u rijaliti, razvila poseban odnos sa bivšim učesnikom "Zadruge" i fudbalerom, Lazarom Jeremićem Jerom, koji je sada čeka da izađe iz Bele kuće kako bi nastavili započetu romansu.

Naime, Anđelina majka, Aleksandra Šparavalo, potvrdila je ova saznanja i otkrila detalje o prirodi odnosa između njene ćerke i Lazara. Čak je i Anđelin otac, Aleksandar, upoznao Lazara i izrazio oduševljenje njime.

Republika

Foto: instagram.com/lazar_jeremic_jera_official

Lazar Jeremić

- Lazar je kontaktirao s Anđelom pre rijalitija, nisam to htela da kažem, da ranije pričam, ali mi je poslao poruku koju ću objaviti, nemam problem. Pio je piće s mojim mužem, hvali Anđelu baš. Kaže da će da je čeka, da je tu uz nju, šta god da je sad, da se Anđela malo zaigrala - ispričala nam je Anđelina majka, koju smo pitali da li su Anđela i Lazar bili u vezi uoči njenog ulaska u rijaliti:

- Joj, tu je bilo... Ne mogu da detaljišem. Bile su prepiske, bilo je nečega, ne znam ni ja. Ćutala sam, nisam smela da pričam, ali što da ćutim, kad mi dečko poslao poruku.

Republika

Foto: instagram.com/lazar_jeremic_jera_official

Lazar Jeremić poslao podršku Anđeli Šparavalo

Aleksandra ne krije da bi volela da joj ćerka bude sa Lazarom, ali ističe da je konačna odluka samo na njih dvoje.

- Moj muž za njega ima sve pohvale, pili su piće. Kaže da je pozitivan dečko, nemamo problem s tim uopšte, ni da se vide ni ništa... Ne znamo da li će biti zajedno, ali mi to podržavamo, šta god oni da odluče. Što ne bismo podržali? To mi je normalno, a onu boleščinu ne podržavam - rekla je Aleksandra, prenosi Pink.rs, mislivši na ćerkinu vezu s Bojanom.

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Ovim povodom se oglasio i Jeremić, koji je otkrio sve detalje poznanstva sa Anđelom

Pre rijalitija smo se čuli, znam joj kevu i ćaleta, viđao sam se ja s njima. Čuli smo se na Instagramu pre rijalitija, šta, kako oko rijaltija, kako je, šta je unutra, pošto sam ja tamo imao ozbiljne emotivne momente, da sam se pogubio u jednom momentu, pa kad sam izašao napolje tek sam tad bio svoj. Pokušavao sam da joj objasnim da takve stvari ne dozvoljava sebi, ona je, naravno, to sebi dozvolila i upala u to u šta je upala... I sto odsto nije ona to za šta se predstavlja, milijardu odsto - rekao je na samom početku Lazar i dodao i priznao da li su bili zajedno:

Ne, mi smo se samo čuli, pričali, dogovorili smo se da ćemo se videti kada izađe iz rijalitija. Rekao sam joj: "Šta god da uradiš, kako god da se izblamiraš najstrašnije, videćemo se". Znao sam da me neće poslušati ništa, da će sve pasti u vodu čim bude ušla. Ja sam sve ovo predvideo, znao da će biti cirkus ukoliko bude ušla u neku priču, da će to biti ludnica, kao što jeste. Rekao sam joj da zna da ima nekog na kog uvek može da se osloni, jer sam bio tamo i znam sve. Rekao sam joj: "Koliko god da se tamo izblamiraš, ne daj Bože, znaj da sam uvek uz tebe i da te čekam kad izađeš, videćemo se i nastavićemo da se družimo".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Lazar Jeremić čeka Anđelu Šparavalo

Lazar je priznao i kako će teći njihovo druženje nakon njenog izlaska.

Planiram da se vidim s njom, samo ću joj reći:"Da li sam bio u pravu?", to je prvo što ću da je pitam. Da li ćemo se smuvati? Čekam je prvo da pričamo, pa ćemo videti šta, kako - priča Jera, koji o njenoj porodici ima najlepše mišljenje, kao i oni o njemu - istakao je bivši zadrugar za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading