VELIKA TUGA U DOMU JANJUŠEVIĆA: Potresna fotka stigla iz Prijepolja, suza suzu stiže! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Janjušević ne može da preboli smrt brata Mihaila!

VELIKA TUGA U DOMU JANJUŠEVIĆA: Potresna fotka stigla iz Prijepolja, suza suzu stiže! (FOTO)

Foto: Republika

U Prijepolju se početkom februara održao četrdesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, rođenom bratu Marka Janjuševića Janjuša, aktuelnog učesnika "Elite". Janjuš skoro svakodnevno pominje svog brata koji je izvršio samoubistvo, a tuga ne jenjava ni u porodičnom domu Janjuševića.

Republika

Foto: Instagram

Boris ne prestaje da tuguje za Mihailom

Naime, Janjušev srednji brat Boris se prisetio pokojnog Mihaila i objavio njegovu do sada neviđenu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Iza Mihaila su se nalazili novogodišnji ukrasi. Boris je otkrio koliko i dalje pati.

- Mile moj - napisao je Boris, te dodao emotikon slomljenog srca i onaj koji plače.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Borisa Janjuševića posvećena Mihailu

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu krajem decembra, a kako se navodilo, samoubistvo je izvršio vešanjem. Janjuš na sve načine pokušava da sazna istinu o tome šta se događalo u Mihailovom životu, a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt sa braćom.

- Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Verovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju, tu je i veliko nedostajanje - rekao je Janjuš nakon što se vratio sa pomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading