MAJA SAOPŠTILA DA IMA BOLESTAN ODNOS: Ovo nije mogla da prećuti!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove trzavice u rijalitiju!

MAJA SAOPŠTILA DA IMA BOLESTAN ODNOS: Ovo nije mogla da prećuti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svakog ponedeljka, izabran je ovonedeljni vođa, a ovog puta ta titlula pripala je Maji Marinković. Ona je danas podelila budžete svojim cimerima, a svom bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, dodelila je najmanji iznos, zbog čega je reagovala i Aneli Ahmić.

- Janjuše, mali budžet. Ti i ja, kad nisi u odnosu, nemamo nikakav problem. Bili smo zajedno. Ironija i sarkazam su ti jača strana. Mislim da nisi dobar ove godine. Neću da te vređam. Imaš 39 godina, nisi trebao da joj pričaš ovakve stvari. Ružno izgleda - rekla je Maja, aludirajući na Aneli, koja se odmah oglasila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković dala mali budžet Janjušu

- Samo što se ne izljubite. Totalno ste se izgubili - dobacila je Ahmićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić reagovala na Janjušev mali budžet

- Ja nemam trunku emocije, kao što nemaš ni ti. Imaš emociju prema Aneli, ali vam je odnos bolestan. Mislim da taj odnos nema perspektivu. Ti ne treba da se mešaš u svađu dve žene. Mislim da nisi iskren prema većini ljudi. Pokazao si se jako loše - istakla je starleta za svog bivšeg partnera.

- To je naš odnos, 3000 dinara - rekao je Janjuš kratko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković dala mali budžet Janjušu

Podsećanja radi, danas je za ovonedeljnog vođu izabrana je starleta Maja Marinković, a kao po običaju, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" podelila je budžete svojim cimerima. Kao i što se očekivalo, Maja je za sebe i svog izabranika na imanju u Šimanovcima izdvojila veliki budžet, jer, kako kaže, oni to zaslužuju, dok je iskoristila priliku da se javno osveti Mioni Jovanović, inače bivšoj devojci Stanislava Krofaka.

Miona mali budžet, znaš moje mišljenje. Mislim da ne poštuješ ovog dečka što sedi pored tebe, izdala si me, devojka koja kaže da je fina i moralna ne može da se meša čoveku koji je bio oženjen. Smatram da ne zaslužuješ ni Stanislava, ni Ša, naša relacija je mali budžet - saopštila je Marinkovićeva za crnim stolom, dok je Miona nemo uzela svoj novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

16.04.2024 05:27

anđelo jeste svinja...poltron ...za rad reallitija...on je Z...L...O...U SVAKOM POGLEDU...PRODANA DUŠA...MIĆIN KADAR...ALI TO NE PROLAZI...

Istina

16.04.2024 14:52

Miona pametna nece valjda da se spusta na nivo kite iz marinkove bare. Teska kamenjarka...poz od Tice...sve su je drugarice odjebale a ona za sebe kaze da je dpbar covek...dobra je da otima i pare i tudje partnere...kompleks skracene operisane posrnule kite.