STANISLAV RAZVALIO MAJU PRED SVIMA: Starleta jedva izdržala, rasklimao joj sve koske!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak u ranim jutarnjim satima se sastali ispod jorgan planine!

STANISLAV RAZVALIO MAJU PRED SVIMA: Starleta jedva izdržala, rasklimao joj sve koske!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak su učesnici koji su privukli pažnju javnosti svojim neobičnim ljubavnim igrarijama tokom jednog događaja. Iako su se učesnici prolazili pored njih, njih dvoje nisu mogli da odole jedno drugom. Međutim, njihovu intimnu scenu poremetio je jorgan, stvarajući smetnje tokom njihovog razmenjivanja nežnosti i vrele akcije.

Iako su Maja i Stanislav pokušavali da uživaju jedno u drugom, jorgan im je pravio male smetnje tokom njihovog intimnog trenutka. Ovaj neočekivani faktor je dodatno začinio njihovu ljubavnu igru, ostavljajući ih iznenađene i nasmejane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak imali vrelu akciju

 


Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti, ostavljajući mnoge učesnike i gledaoce iznenađene i radoznale. Ljubavne igrarije Maje i Stanislava su postale tema razgovora, a njihov neobičan susret sa jorganom ostavio je trag u sećanju mnogih.

Iako su njihove ljubavne igrarije bile iznenadne i neobične, Maja Marinković i Stanislav Krofak su uspeli da uživaju u trenutku uprkos malim smetnjama. Njihov susret sa jorganom dodatno je začinio ovu neobičnu situaciju, ostavljajući ih i javnost nasmejane i iznenađene.

 

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da sw zauzstave i smire, već svaki sledeći put bude sve žešće i glasnije.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sara

14.04.2024 15:24

Wauuuuu pa jel moguce da je on vrhunski blago svim zenama