MAJA I PANTERA UHVAĆENI NA DELU: Kamera usnimila kako se VATAJU, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav smekšao Marinkovićevu?

MAJA I PANTERA UHVAĆENI NA DELU: Kamera usnimila kako se VATAJU, ovo menja TOK RIJALITIJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak iz dana u dan sve više vremena provode zajedno, što su primetili njihovi cimeri i najavili da je moguće da će Pantera biti prvi ove sezone koji će se stvarno dopasti Maji i sa kim će želelti da ode korak dalje, pošto je za sve odnose do sad bila strogo zatvorena. 

Njih dvoje su danas tokom podele budžeta Slađe Lazić, otišli korak dalje, a iako su mislili da kamera neće usnimiti šta rade, ipak je sve zabeleženo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak se drže za ruke

Naime, dok je Majina bivša drugarice delila budžete Stanislav je odlučio da napravi prvi direktniji korak, pa ju je uhvatzio za ruku, a ona se nije bunila i pustila ga je da je dodiruje. Marinkovićeva sve vreme nije skidala osmeh s lica, a Stansilav je ubacio u petu brzinu i na sve načine pokušavao da je šarmira. 

- Opasan si - rekla je Maja sa osmehom na licu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak se drže za ruke

Inače, Stanislav je jasno stavio do znanja da je Maja jedina devojka koja mu se dopada od svih učesnica, iako su mnoge otvoreno priznale da imaju simpatije prema njemu i pokušavale da se izbore za jegovu pažnju, ali im to nije pošlo za rukom. 

Podsećanja radi, Maja je izjavila kako ove sezone neće ulaziti u emotivne odnose i da joj dečko trenutno nije potreban, jer smatra da emotivno nije čista, ali izgleda da joj je Pantera privukao pažnju više nego što je očekivala, pa ostaje da vidimo da li će je u danima pred nama do kraja osvojiti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

01.04.2024 19:29

Beži, Majo od "ovoga" ! MOŽEŠ TI TO BOLJE. Nije ni lep,, a i šta će ti "ispisan" po seljački (istetoviran): "grane i grančice". Nađi normalnog momka, normalnog zanimanja, sa Avale ili iz Belog Potoka !!