OPET DOŽIVELA NERVNI SLOM! Anđela Šparavalo se konačno trgla! Bojani zapretila raskidom zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo problemi u raju...

OPET DOŽIVELA NERVNI SLOM! Anđela Šparavalo se konačno trgla! Bojani zapretila raskidom zbog ovih reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnice Elite Anđela Šparavalo i njena devojka Bojana Pavlović  ponovo su se posvađale posle dužeg vreme! Naime, Anđelu je iznerviralo to što joj Bojana redovno priča sa kime sme, a sa kime ne sme da ide na pauzu za cigaretu, pa se zauzela za sebe, što su primetili i ostali rijaliti učesnici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Nemoj da mi naređuješ, to ne želim više da trpim! Ako nastaviš tako da se ponašaš stvarno ćemo da raskinemo bez ikakve šanse za pomirenjem! Nemam nameru da se raspravljam oko nečega što ni ne predstavlja problem. Dosta mi je što imam probleme sa roditeljima kod kuće - urlala je Anđela, a Bojana je prvi put posle dužeg vremena spustila loptu, pa se samo udaljila da ne pravi dodatnu dramu. 

Podsećamo, poslednja svađa koju su učesnice Elite imale desila se zbog nominacija.

Naime, Bojana je izrazila nezadovoljstvo postupkom svoje partnerke koja je nominovala Terzu, tvrdeći da je Anđela to uradila izmanipulisano kako bi udovoljila svojoj prijateljici Milici. Bojana je jasno stavila do znanja Anđeli da ne želi biti sa osobom koja nema svoj stav.

Ovo je izazvalo Anđelu da izgubi kontrolu i iznese niz uvreda na račun Bojane, što je kulminiralo u intenzivan verbalni sukob između njih dve.

Ne može neko da ti kaže nominuj nekog i da ti zbog nekog nominuješ, nemaš svoj stav pa nominuješ Terzu zbog Milice, ja neću da budem sa osobom koje nema svoje ja!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading