Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Autor:

Vesti

20.05.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, navodi Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Komentarišući stravične pretnje upućene predsedniku na društvenim mrežama, Dejan Bulatović kaže da se bes i institucionalno nasilje koje su na političku scenu uveli Dragan Đilas i njegova bolumenta sada eskalira u vidu monstruoznih pretnji koje svakodnevno prima predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Nakon tragedije koja je pogodila narod Irana i pogibije predsednika Ebrahima Raisija, ekstremisti u našoj zemlji inspirisani modelima ponašanja opozicije, upućuju užasne pretnje predsedniku Vučiću. Najoštrije to osuđujem, pozivam građane Srbije da ne podležu uticaju pomahnitale opozicije, da ne usvajaju njihov narativ i manire nasilja, a na nadležne institucije apelujem da rade svoj posao kao i do sada, jer je imperativ neutralisati svaku pretnju i mogućnost ugrožavanja života i bezbednosti predsednika Vučića, koji jeste sadašnjost ali i budućnost Srbije i sve naše dece - ističe Bulatović, i dodaje:

- Onima koji pokušavaju uz pomoć svojih stranih finansijera i mentora da sruše Vučića poručujem da se manu ćorava posla. Aleksandar Vučić ima nepodeljenu podršku cele nacije i u tome leži njegova snaga i stabilnost, pa i legitimitet, o čemu opozicija može samo da sanja - poručuje Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mina

20.05.2024 13:14

Svaku pretnju treba shvatiti ozbiljno i pravovrameno reagovati.

Siniša

20.05.2024 13:15

"Ovo je alarmantno upozorenje! Bezbednost Vučića mora biti prioritet."

Veljko

20.05.2024 13:17

"Nadamo se da će nadležne službe preduzeti sve mere kako bi zaštitile predsednika Vučića od mogućih pretnji."

David

20.05.2024 13:17

"Ovakve pretnje su neprihvatljive i zahtevaju hitnu reakciju i zaštitu predsednika Vučića."