IVICA DAČIĆ U ZAGRLJAJU RAZREDNE VIDE! Ministar proslavio 40 godina mature i podelio fotografije sa PROSLAVE (FOTO)

Autor:

Vesti

20.05.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić je završio Gimnaziju „Stevan Sremac” u Nišu, a diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, sa prosečnom ocenom 10 (deset).

IVICA DAČIĆ U ZAGRLJAJU RAZREDNE VIDE! Ministar proslavio 40 godina mature i podelio fotografije sa PROSLAVE (FOTO)

Foto: instagram

Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova i lider socijalista, je u subotu proslavio 40 godina mature, a slike je objavio na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Ono što je po objavljenim fotografijama jasno jeste da je političar bio omiljen među drugarima.

 

- Danas sam sa svojim drugovima i drugaricama proslavio 40 godina mature. Bilo mi je zadovoljstvo da ih ponovo vidim na okupu u Prvoj niškoj gimnaziji "Stevan Sremac", a posebno našu dragu razrednu Vidu - naveo ja Dačić u objavi.

Podsetimo, Ivica Dačić je završio Gimnaziju „Stevan Sremac” u Nišu, a diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, sa prosečnom ocenom 10 (deset).

Podstimo, predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić dobio je blagoslov od patrijarha Porfirija, koji ga je jutros dočekao u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Foto: instagram

 

 

Predsednik Vučić je zajedno sa Patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom bio na molitvi u Hramu Svetog Save.

U hramu su bili i brojni zvaničnici iz Srbije i RS.

Podsetimo, lider Srbije je tokom jučerašnjeg dana najavio putovanje u Njujork, ali ne da se bori protiv nekoga, ni protiv velikih sila koje nam, kako je rekao, stavljaju jaram oko vrata, već da se bori za našu Srbiju.

- I to nije ni protiv koga, ni u našoj zemlji, ni u regionu. U petak se vraćam iz Njujorka. U subotu ću već da budem sa našom braćom i sestrama Bošnjacima koji žive u Srbiji. Da im kažem da imamo zajedničku budućnost - poručio je Vučić na centralnoj predizbornoj konvenciji liste "Aleksandar Vučić Novi Sad sutra" u Novom Sadu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading