STRANAC SUTRA NAPUŠTA PARTIZAN: Kraj saradnje u Humskoj!

Autor:

Sport

20.05.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo je dobro, ali...

STRANAC SUTRA NAPUŠTA PARTIZAN: Kraj saradnje u Humskoj!

Foto: Starsport

Kraj pozajmice Denila Kastilja

Saradnja Partizana i Denila Kastilja je zvanično završena nakon isteka pozajmice defanzivnog veziste. Mladi reprezentativac Ekvadora je sada ponovo zvanično fudbaler Šahtjora iz Donjecka i neće biti deo tima Alberta Nađa za poslednji meč sa Radničkim 1923.

Prvobitni dogovor i promene

U zimskom prelaznom roku, Kastiljo je stigao u Partizan na pozajmicu do kraja sezone, sa opcijom produžetka saradnje još godinu dana, uz mogućnost da crno-beli budu nagrađeni procentima od dalje prodaje. Međutim, promena na trenerskoj klupi dovela je i do promene planova, te fudbaler nakon utakmice sa Čukaričkim odlazi nazad u Ukrajinu.

Republika

Foto: Starsport

Denil Kastiljo protiv TSC

Uticaj situacije u Ukrajini


Kastiljo je imao želju da ostane u Partizanu, svestan teške situacije u Šahtjoru i samoj Ukrajini, koja je zahvaćena ratom. Ipak, klub iz Humske sada ima drugačije planove u kojima nema mesta za Kastilja, ali i za još nekoliko fudbalera iz aktuelnog kadra.

Uticaj na tim i statistika

Ekvadorac je odigrao ukupno 11 mečeva za crno-bele u Superligi i Kupu Srbije, postigao je dva gola, uz jednu asistenciju. Njegov angažman Partizan je plaćao samo delimično, mesečnu platu od ukupno 10.000 evra crno-beli su delili sa Šahtjorom.

Ostali igrači koji napuštaju klub

Pored Kastilja, na kraju sezone će crno-bele napustiti i Frank Kanute, čiji menadžer je u pregovorima sa čelnicima kluba o načinu rastanka, kao i Natan De Medina koji će ostati večita enigma i čiji ugovor se neće produžavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading