PRED FINALE KUPA SA ZVEZDOM! Vojvodina POTPISALA najveće POJAČANJE! Ugovor na ČETIRI godine!

Autor:

Sport

20.05.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski crveno-beli završili važan posao.

PRED FINALE KUPA SA ZVEZDOM! Vojvodina POTPISALA najveće POJAČANJE! Ugovor na ČETIRI godine!

Foto: Starsport

Božidar Bandović

Fudbalski klub Vojvodina je zvanično saopštio da je produžio ugovor sa šefom stručnog štaba Božidarom Bandovićem, koji ostaje na "Karađorđu" najmanje do leta 2026. godine!

Nekada proslavljeni igrač Crvene zvezde je preuzeo vođenje ekipe krajem prošle godine, nasledivši Ranka Popovića na klupi novosadskog tima.

Bandović je istakao da je veoma srećan zbog produženja saradnje sa Vojvodinom te da želi da nastavi sa radom na izgradnji tima. Naglasio je da veruje u pozitivne stvari koje su već postignute i da cilja samo napredak za klub.

- Ovo je za mene veoma značajan dan. Želim da nastavim ono što smo započeli pre pet meseci. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari i rezultatima i igrom - rekao je Bandović za klupski sajt.

Foto: Starsport

Božidar Bandović

Pomoćni trener Srđan Stojčevski takođe je produžio ugovor sa Vojvodinom.

- Uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem sada može samo da poželi Bandoviću i njegovom stručnom štabu mnogo sreće i uspeha, već sutra u istorijskom finalu Kupa Srbije, koje može da obezbedi evropsku jesen na ‘Karađorđu - saopšteno je iz novosadskog kluba.

Uoči finalne utakmice nacionalnog kupa, protiv novog-starog šampiona Superlige, koje će se održati u od 20.15 časova u Loznici, Vojvodina se priprema za izazov protiv Crvene zvezde. Pobeda na ovom meču mogla bi da obezbedi "evropsku jesen" na stadionu "Karađorđe".

Ovo finale predstavlja veliki trenutak za Bandovićeve izabranike, a navijači su uzbuđeni zbog mogućnosti da njihov tim ostvari značajan uspeh. S obzirom na značaj meča, očekuje se da će igrači pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading