KAČAVENDA PREDOSETILA DA JOJ MAJKA UMIRE: Uoči hitne hospitalizacije javila joj se u SNU koji ledi krv u ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči učesnice "Elite" teraju jezu u kosti!

KAČAVENDA PREDOSETILA DA JOJ MAJKA UMIRE: Uoči hitne hospitalizacije javila joj se u SNU koji ledi krv u ŽILAMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon stravičnih saznanja da joj je majka u teškom zdravstvenom stanju, kao i da je životno ugrožena, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Milena Kačavenda, hitno je napustila imanje u Šimanovcima, kako bi je posetila u bolnici. Međutim, nakon što je provela neko vreme s njom, Milena se vratila u studio televizije Pink i otkrila da se pozdravila sa majkom, i to možda poslednji put.

Ipak, kako je nagovestila u svom javnom obraćanju, Kačavenda je neposredno pred hitnu hospotalizaciju svoje majke, imala jezivo predskazanje. Naime, ona se Mileni javila u snu, što je učesnicu rijalitija navelo da razmišlja da se nešto loše dešava u spoljnom svetu.

- Imala sam intuiciju, sanjala sam majku! Baš sam o tome pričala sa Markom Đedovićem, spominjala sam je... Bila sam sigurna da nešto nije u redu. Kada sam išla prema kapiji, znala sam otprilike o čemu se radi. Imam dobru intuiciju, to je ta povezanost - dodala je Milena u emisiji "Pitanja novinara".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda plače zbog majke

Inače, kako je ispričala uživo u programu, majka Milene Kačavende je u teškom stanju nakon operacije mozga, a trenutno se nalazi u komi i životno je ugrožena. 

Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom... Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali dobro, idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju - istakla je Kačavenda kroz suze, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda napustila Elitu zbog majke

- Navikla sam da budem jaka, znam da bi mi ona isto rekla, samo da je bila svesna. Opravdala sam sve što sam govorila, moram da pohvalim i svoju decu. To je život, moram da imam snage da preguram sve ovo, ako treba, neka ide po redu. Ja sam imala njenu podršku, ona je kao ja, ja sam neko ko je lajav, a ona je, onako, odmerena žena. Od mene bi očekivala da budem jaka, tako će i da bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading