UČESNICI ELITE OTKAZALI ORGANI: Jedva izvukla živu glavu, porodica dovela NJEGA da se ZAUVEK OPROSTE!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja tera jezu u kosti!

UČESNICI ELITE OTKAZALI ORGANI: Jedva izvukla živu glavu, porodica dovela NJEGA da se ZAUVEK OPROSTE!

Foto: Shutterstock, Pink

Danas je u rijalitiji "Elitu" ušao voditelj Darko Tanasijević kako bi bio održan poseban zadatak sa ljubavne parove koji su izabrani za nedelju ljubavi. On je prozivao jednnu po jednu osobu, kako bi ivlačila pitanja, a posebnu pažnju privukao je odgovor Jovane Cvijanović

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović Elita

Ona je dobila zadatak da ispriča na koji svoj trenuta u životu je najponosnija, a njen odogovorizazvao je muk u Beloj kući. Ona se prisetila momenta kad je imala tešku bolest, zbog koje su organi počeli da joj otkazuju, pa je i završila u bolnici. 

- Ko je bio vaš najponosniji trenutak? - pročitao je Darko pitanje.

- Najponosnija sam bila kada sam se izlečila od anoreksija, imala sam 36 kilograma i bila sam na sondi. Organi su počeli da mi otkazuju i zamalo da završim na dijalizi i posle mesec dana u bolnici i kada sam izgubili psa, doveli su mi ga u bolnicu da se oprostim i posle toga sam shvatila šta je život i čega su se moji roditelji nagledali zbog mene i tada sam prelomila da se izlečim - rekla je Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić

Inače, Jovana je svojim učešćem u rijalitiju "Elita" privukla jako veliku pažnju pogotovo kad je iznela da je bila sa brojnim imenima iz sveta poznatih, a da su pojedini muškarci sa kojima je imala ljubavne afere bili i oženjeni, ali njoj to tada nije predstavljalo nikakav problem, iako sad govori kako se kaje zbog svog ponašanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading