BRANKOV MOST PROHODAN, NA GAZELI GUŽVA: Saobraćaj na beogradskim ulicama odvija se bez zadržavanja (FOTO)

Autor:

Vesti

20.05.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog dana radne nedelje saobraćaj je pojačan i kod Autokomande, na moto-putu nema gužvi kao ni u centru grada

BRANKOV MOST PROHODAN, NA GAZELI GUŽVA: Saobraćaj na beogradskim ulicama odvija se bez zadržavanja (FOTO)

Foto: naxi kamere printscreen

Ovoga jutra gužve u Beogradu ima na Gazeli i Pančevačkom mostu, dok je Brankov most prohodan.

Prvog dana radne nedelje saobraćaj je pojačan i kod Autokomande, na moto-putu nema gužvi kao ni u centru grada. Prohodno je i kod kružnog toka Slavija, kao i kod Bogoslovije.

AMSS: Vozači treba da budu oprezni zbog promenjivih vremenskih prilika i mogućih padavina

 

Saobraćaj se na autoputevima odvija bez vanrednih prekida sem na ;prilazima većih gradova gde može biti uobičajenih zastoja na početku radne nedelje, saopštio ;je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozači treba da budu oprezni zbog promenljivog vremena sa mogućim padavinama. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Kamioni na izlazu iz zemlje čekaju četiri sata na graničnom prelazu Batrovci, dok autobusi čekaju pola sata na izlazu na prelazu Preševo.

VREME

U Srbiji će danas u toku dana biti promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Kako je rano jutros najavio Republički hidrometeorološki zavod, oblačnost koja u istočnoj i južnoj Srbiji uslovlјava kišu i lokalne plјuskove sa grmlјavinom u toku jutra imaće tendenciju dalјeg premeštanja na istok. U toku dana biće promenlјivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo, a pojava kratkotrajne kiše ili plјuskova sa grmlјavinom biće izolovana (ređa u odnosu na prethodnu noć).

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading