DA LI JE OVO NAJAVA PRVE "BOMBE" NA MALOM KALEMEGDANU?! Jović zajedno sa igračima Zvezde SLAVIO DO KASNO U NOĆ! (FOTO)

Autor:

Sport

20.05.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su razloga za proslavu...

DA LI JE OVO NAJAVA PRVE "BOMBE" NA MALOM KALEMEGDANU?! Jović zajedno sa igračima Zvezde SLAVIO DO KASNO U NOĆ! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vratili su pehar AdmiralBet ABA lige na Mali Kalemegdan, pošto su u Areni savladali Partizan i treći put u nizu u finalu sa 82:76.

Crveno-beli su zasluženo slavili. Gotovo da su vodili od početka do kraja meča, uz mali izuzetak na startu treće deonice.

U poslednjim sekundama susreta usledilo je zasluženo slavlje gostiju na terenu, koje se nastavilo do kasno u noć i u restoranu. Proslavi je prisustvovao i odnedavno deklarisani navijač Zvezde Nikola Jović.

Republika

Foto: Instagram/nikolajovicc

Instagram stori Jovića sa Davidovcem

- Čiča - napisao je uz emotikon srca Jović na Instagram objavi sa Dejanom Davidovcem. As Majami Hita gledao je neke mečeve finalne serije i u hali Pionir, a večeras se slavilo do kasno u noć budući da je ovaj "stori" osvanuo oko jedan sat iza ponoći.

Podsetimo, crveno-beli su zasluženo napravili prvi "brejk" posle šest godina u finalnoj seriji Jadrana. Mogli su sve da reše i bez drame, ali nisu se sa penala u finišu proslavili Nedović, Bolomboj i Jago koji su bili polovični u važnim trenucima, pa su omogućili Avramoviću da se još jednom "razgoropadi". Prvo je Aleksa pogodio dva penala, pa trojku, a onda je Jago propustio šansu da prelomi meč promašivši otvorenu trojku. Ipak, ni to nisu uspeli da iskoriste crno-beli koji su nizali jednu grešku za drugom, pa je Zvezda vratila pehar u vitrine Malog Kalemegdana posle godinu dana pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading