USRED NOĆI: Hitno obraćanje Zvezdana Terzića: "Potvrdili smo snagu Zvezdine porodice"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavi celokupno Sportsko društvo.

USRED NOĆI: Hitno obraćanje Zvezdana Terzića: "Potvrdili smo snagu Zvezdine porodice"!

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Nakon svega 365 dana, Košarkaški klub Crvena zvezda je vratio trofej namenjn najboljoj regionalnoj ekipi na Mali Kalemegdan i ono što je mnogo važnije, već sada crveno-beli mogu da se pripremaju za narednu evropigašku sezonu.

Crvena zvezda trijumfovala je u finalnoj seriji ABA lige, osvojivši titulu šampiona nakon ubedljive pobede nad Partizanom rezultatom 3:0.

Odmah nakon meča, predsednik SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, nije krio zadovoljstvo postignutim uspehom, ističući da je Zvezda pokazala svoju veličinu na dominantan način. Terzić je pohvalio košarkaše Crvene zvezde, istakavši da su oni potvrdili snagu celokupne Zvezdine porodice, te da je to dokaz da Sportsko društvo radi kvalitetno u svim segmentima.

Foto: Starsport

"Prsten" se vratio na Mali Kalemegdan

 

- Sa ogromnim zadovoljstvom čestitam košarkašima Crvene zvezde na osvajanju ABA lige. Zvezda je velika, a to je u finalnoj seriji potvrdio i naš košarkaški klub, koji je na dominantan i ubedljiv način u duelu sa najvećim rivalom obradovao celokupnu zvezdašku javnost još jednim osvojenim trofejom - istakao je Zvezdan Terzić i dodao:

- Potvrdili su snagu čitave Zvezdine porodice i zbog toga smo ponosni na njih. Apsolutna dominacija u dva najveća sporta, fudbalu i košarci je pokazatelj da Zvezda radi kvalitetno u svim segmentima, ali i da je naše Sportsko društvo sačinjeno pre svega od fantastičnih ljudi, a onda i fenomenalnih sportista, koji to iz godine u godinu potvrđuju na terenu. Verujemo da će naši košarkaši i u budućim vremenima nastaviti da nas usrećuju, želim im puno uspeha u novim borbama

Da podsetimo, Crvena zvezda je u trećem meču finalne serije savladala Partizan u Beogradskoj Areni pred 20.000 grobara rezultatom 82:76, čime su dominantno stigli do pehara.

Treba podsetiti da je ovo prvi trijumf neke ekipe u finalu plej-of serije rezultatom 3:0 još od sezone 2016/17 kad je takođe Crvena zvezda identičnim skorom u seriji savladala zagrebačku Cedevitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Meda

20.05.2024 22:34

Nek prodju izbori 2 juna i ponovo ce budes na poternicu.