NAKON RAZAOČARAVAJUĆE ELIMINACIJE: Nikola Jokić progovorio i o Olimpijadi - evo da li će nastupiti ovog leta u dresu Srbije! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.05.2024

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupska sezona je za njega okončana.

NAKON RAZAOČARAVAJUĆE ELIMINACIJE: Nikola Jokić progovorio i o Olimpijadi - evo da li će nastupiti ovog leta u dresu Srbije! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/House of Highlights

Košarkaši Denvera i Minesote odmerili su snage u odlučujućoj utakmici za plasman u finale Zapadne Konferencije u Bol Areni od 2.00 časova. Vukovi su ostvarili pobedu nad Nagetsima rezultatom 98:90 u dramatičnoj završnici i plasirali se u finale gde će odmeriti snage protiv Dalasa. 

Srpski centar, Nikola Jokić imao je dabl-dabl učinak postigavši 34 poena uz 19 skokova i sedam asistencija. Najefikasniji u Denveru bio je Džamal Marej sa 35 poena i po tri skoka i astencija i Majkl Porter-Džunior koji je ubacio sedam poena uz devet skokova.

Kod Minesote najefikasniji je bio Džejden Mekdenijels sa 23 poena uz šest skokova i jednom asistencijom, slede ga Karl Entoni Tauns sa 23 poena uz 12 skokova i dve asistencije i Entoni Edvards sa 16 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Nakon majstorice, posle koje je za košarkaše kluba iz Kolorada sezona okončana, MVP NBA lige, Nikola Jokić je izjavio:

- Nismo uspeli i to je to. Oni su bili gladniji, bolji su i talentovaniji nego prošle godine. Mi nismo bili dobri kao prošle godine, ali to je sve deo procesa.

 

 

Osvrnuo se Jokić i na pitanje da li je Minesota u ovom momentu bolja ekipa od Denvera:

- Možete u to da verujete i ne morate, ali imali smo sedam utakmica i oni su pobedili, tako da se može reći da su oni bolji tim. Naravno, imali smo svoje šanse, ali kada vas neko pobedi u sedam utakmica, on je bolji.

Ono što svakako sve ljubitelje košarke u Srbiji interesuje, hoćemo li Nikolu Jokića gledati u sresu srpskog nacioanlnog tima na Olimpijskim igrama u Parizu:

- Ne znam. Moram da razmislim o tome.

Klupka sezona za najboljeg košarkaša američke NBA lige je okončana. Sledi Olimpijada, a ostaje da se vidi hoće l ise Jokić naći na najvećoj smotri svetskog sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading