DETE MOŽEŠ DA VIDIŠ, ENI NEMOJ DA SI PRIŠAO! Aneli ljubomoriše zato što Janjuš ide BRATU NA POMEN, njemu pao mrak na oči!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli zabranila Janjušu da kontaktira sa Enom.

DETE MOŽEŠ DA VIDIŠ, ENI NEMOJ DA SI PRIŠAO! Aneli ljubomoriše zato što Janjuš ide BRATU NA POMEN, njemu pao mrak na oči!

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš će po svemu napustiti imanje u Šimanovcima, na par dana, jer se uskoro navršava 40 dana od smrti njegovog brata Mihaila Janjuševića, te će se tada pridružiti svojim najbližima u Prijepolju na Kolovratu, gde je njegov brat sahranjen samo 100 metara od porodične kuće. Međutim, njegova ljubavnica Aneli Ahmić mu zbog pomena pravi ljubomorne scene, te mu brani da ima bilo kakav kontakt sa ženom Enom.

Republika

Foto: TV Pink

Aneli izludela Janjuša, pomenula mu ćerku i ženu

Naime, Janjuš je istakao kako je s jedne strane srećan što će bar na kratko videti svoju ćerku Krunu, dok s druge strane srce mu se cepa kad pomisli da ide bratu kojem se ubio na pomen. I dok su svi ukućani pokušavali da uteše Janjuša koji se rasplakoa, Aneli je tu situaciju iskoristil ate mu postavila jasan ultimatum.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Aneli zabranila Janjušu da napolju vidi ženu

- Znam koliko se raduješ da vidiš Krunu, baš sam sad htela o njoj da te pitam. Ali nemoj ženi da se približavaš, mislim, ćerki možeš naravno, ali ovoj ne znam zbog čega bi prišao - rekla je Aneli i razbesnela Janjuša, ali i korisnike društvenih mreža koji su je najoštrije osudili:

- Beži bre od mene, bolesnice jedna bolesna. Jel vi čujee šta ona meni govori. Ko si bre ti da meni braniš bilo šta. Da li znaš da je Ena institucija za tebe, klošarko jedna. Neću više d ate čujem da njeno ime uzimaš usta.

Inače, pre nekoliko dana je i sam Janjuš ljubomorisao Aneli, ali izgleda da je to zaboravio. On je pričao sa svojom ljubavnicom te joj zapretio da neće da je vidi pored Danijela Dujkovića Munjeza, budući da su prošli put kada je on bio napolju, postali veoma bliski. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Janjuš izlazi iz Elite na pomen bratu Mihailo Janjuševiću

- Znaš da ću izaći, nemoj da te vidim pored Munjeza, pa da imamo problem. Bićeš mrtva za mene - rekao je Janjuš, a Aneli je tvrdila da nema šanse da dođe do toga:

- Ne znam kako ću izdržati bez tebe. Znaš koliko si mi potreban, samo ti budi dobar i brzo mi se vrati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

31.01.2024 13:03

Imam LEK ZA NJIH DVOJE : grabulje,pijuk i motika pa u njivu i u šumu na rad , "zastrug" sira, l'eba, luka i soli = pa na rad , a ne da žive (besni) na rvači dugih ... i još očekuju da drugi glasaju za njih ...

Kisa

31.01.2024 13:22

Metiljaju se kao dva metuzalema iz one jazbine,od ljenosti jedva hodaju ,samo zderu ,valjaju se kao tuljani i imaju sex kao zivotinje cak se i pas ulijenio uz njihove staracke energije .U jazbini puse,prde,imaju sex i nikad ne otvaraju vrata ,to mora da smrdi kao zivotinjska stala.Aneli je sociopata nije cudno sto je muz pobjegao od nje ,Ena je dama za tu nepismenu polovnjacu

iskra

31.01.2024 13:24

Aneli nije ljubavnica kako je vi ne znam iz kog razloga nazivate jer je Janjuš odavno slobodan i razveden.